Öneri OKUL Seçimi

Ben geçen yıl lgs ye girdim. Yapman gereken eksiklerini kapatıp bolca yeni nesil soru çözmek. Eğer bunları yapıyorsan sınavda da rahat olursan sıkıntı olmaz senin için. Kolay gelsin.

Ben geçen yıl lgs ye girdim. Yapman gereken eksiklerini kapatıp bolca yeni nesil soru çözmek. Eğer bunları yapıyorsan sınavda da rahat olursan sıkıntı olmaz senin için. Kolay gelsin.
Tek Sıkıntım Matematik

Bir de bizim okulda şöyle bir şey var notları en iyiler B şubesinde ve bende B şubesindeyim Gerisi karışık ve zaten 24 kişiyiz denemede ilk 24 hep biz oluyoruz
Ekran Alıntısı.webp

Corona salgınından önce güncel 3 öğrenciye haftada 4-5 saat ders veren biri olarak söyleyebilirim ki bir hedefin varsa onun uğrunda çalış kendine bişeyler kat. Bence sosyalbilimlerden daha ziyade fen lisesini zorlamalı olmazsa diğer opsiyonlara bakmalısın. Bana göre lisedeki ilk hedefin İngilizceni oldukça geliştirmek olmalı ardından Fizik ve Matematik. Üniversiteye geçtiğinde de ise C ler C++ Pythonlar birçok zaman dilimin bulunacak. Eğer çok istekliyim diyorsan daha önce de başlayabilirsin tabii ki. Ama sana tavsiyem herkesin buhranda olduğu şu kriz döneminde otur dersini çalış, krizi fırsata çevir. Disiplini elden bırakma,dişini sık. Bu işler böyle malesef..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri