Neler Yeni

Okul üniforması neden zorunlu olmalı ya da olmamalı?

Okul üniforması zorunlu mu olmalı serbest mi?

• Zorunlu Olmalı

• Serbest Olmalı

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Formalarında çok pahalı olması dışında sorun yok
Bu sorun formalarda değil. Her şeyde var. 2 sene önce 180 TL’ye polo ayakkabı aldım. Çok beğendiğim için bir sene sonra yine almak istedim. Ama 490 TL’ye aldım. Bu sene yine almayı düşünüyorum ama 1050 TL.

Besim Tibuk

80+ Gold
Normalde zorunlu olmasın diyordum ama bir süre serbest bıraktılar ve kararım değşti. Bazı gereksizler marka üzerinden imaj yarışına giriyor. Maddi durumu herkesin aynı değil sonuçta:.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel

Receb İvedik

80+ Bronze
zorunlu olmalı bence ama şu şekilde ; atıyorum siyah pantolon beyaz t shirt olmalı gidip illa kumaşı şu olsun demek saçma oluyor bence eski okulda öyleydi ya da düz siyah üst vs.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kalitesiz olmadıkça üniforma olmalı diye düşünüyorum. Başka okuldan gelenler, inanılmaz abartı giyinenler, okula değil podyuma geliyormuş gibi gelenler...
Meslek liseleri özelinde bu tarz olaylar sık yaşanıyor ama öğrencisinin iyi olduğu bir anadolu lisesinde bu tarz bir sıkıntının yaşanacağını pek zannetmiyorum.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bence serbest olmalı. 11. sınıfın 2. dönemine kadar üniformayla gidiyordum, kötüydü renkleri olsun üniformanın yapısı olsun pantolonu yırtılıyordu en ufak sürtmede. Sonrasında 11. sınıfın 2. döneminden sonra serbest oldu ve inanılmaz rahattı bu neyse liseydi ilkokulda dahada beterdi 6-7 yaşında beyaz gömlek, süveter, arma. Bunların üstünede kazak giyiyorduk bu kadar abartılmamalı bence bu konu, serbest olsun bitsin gitsin.

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Sizce okul üniforması zorunlu olmalı mı olmamalı mı? Nedenleri ile açıklarsanız sevinirim.
zorunlu olsun bence mantıklı sonuçta okul düzgün kıyafetler ile dsiplinle gidilmeli, ama üniformalarda güzel olsun yani öyle üniformalar yapıyolar ki yani lgbt bayrağı gibi her renk var formada pantalon hardal sweat yeşil bune biçim formadır siyah sweat yapıp üstüne okul ismini yazarsın pantalonuda siyah yaparsın tamam işte sanarsın modacılar garip garip renkler türetiyolar giydiriyolar hepimizi değişik değişik.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bence okulda tek bir üniforma zorunlu olsun ancak bunu öğrenciler belirlesin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Üniversitedeki gibi kart sistemi getirilmelidir.

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
Zorunlu olabilir fakat devlet okuluysa maliyet fiyatına herkesin alabileceği fiyatta olmalı. Mesela bizim okul forması 175TL, herkesin durumu yetmeyebilir.

Top Bottom