En iyisi hasta taklidi yap.Arkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
açığa geç bence.Arkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
rapor al gizli sağlık ocaklarından veriliyor üstelik ailenin izni olmadan da alabilirsinArkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
Usta arkadaşım yok sırada yatıyom öyle ondan gitmek istemiyorum zaten.Hep aynı mevzular, 16 sene boyunca gitmek istemedim ama hep gittim be kardeş.. Hepimiz gittik. Git bence, arkadaşlarını görünce kafan dağılır eğlenirsin mutlaka. Okul günlerimi nasıl özlediğimi anlatmaya kalksam, 20 sayfa sürer. Kıymetini bil![]()
açık öğretime geçArkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
Usta öyle değil okula giden bir insanım genelde 29 gün devamsızlığım var ama şu son haftalar gidesim yok fazla 1 2 hafta idare etsin yeter.Açığa yazıl, ben gitmiyorum yıllardır. Hatta şuan ünideyim üniye de gitmiyorum 3 sene geçti. Milletten not dilenip derslerden geçiyoruz bir şekilde. Baya örnek bir insanım.
açık öğretime geç
katılıyorum belirli yaşlara gelmiş bireyleriz açıkça konuş biraz kafa dinlemek istediğini söyle olumlu karşılamazlarsa da okuldan kaçarsınAilenle konuş açıkça. Gitmek istemediğini açıkla. Tüm hafta hasta taklidi mi yapacaksın?