Okula tavuk götürülür mu

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Antrenmanim olan günler okula yemek götürcem (tavuk pilav) fakat yemeği nasıl pişirmek gerekiyor yağ koyup koymamak etkiler mi veya tavuk haşlama mi yoksa tava da mi pişirilirmesi gerekiyor ve en önemlisi bozulur mu

Akşam yapıp dolaba koyacaksın sabah da dolaptan çıkarıp artık neye koyuyorsan koyacaksın. Öğle vakti yersen bir şey olmaz.
Tavuğu haşlaman lazım sporcu böyle bir soru sorar mı :D

Bende Spor Yapiyorum Genellikle Tavuk Haslama Yenmsi Gerekiyor. Ama Arada Canim istediginde Kizartipda Yiyiyorum Okulada Goturulebilir.

Antrenmanim olan günler okula yemek götürcem (tavuk pilav) fakat yemeği nasıl pişirmek gerekiyor yağ koyup koymamak etkiler mi veya tavuk haşlama mi yoksa tava da mi pişirilirmesi gerekiyor ve en önemlisi bozulur mu
Hocam akşam yap dolaba at ertesi sabah çantaya koy öğle saatinde gömersin istersen ketçap mayonez de koy afiyet olsun.

Akşam yapıp dolaba koyacaksın sabah da dolaptan çıkarıp artık neye koyuyorsan koyacaksın. Öğle vakti yersen bir şey olmaz.
Tavuğu haşlaman lazım sporcu böyle bir soru sorar mı :D
Kızartma daha uzun süre konuyorsa öyle yapıyım diye sormuştum teşekkür ederim ortalama 5.30 saat beklicek tavuk inşallah bir şey olmaz

Ya DLJFSDJFSKDLFJSLKDFJL bi an gerçekten tavuk götüreceksin sandım konu başlığını görünce :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,101
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri