Neler Yeni

Okulda bır cocuk bulasıyor ne yapmalıyım

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum döveceksen 1 kolunu ya da 3-4 parmağını kır ki bulaşmasın daha ha ben kıramam dersen hiç kavgaya girme.
Sen görmezden geldikçe daha çok sataşır
1-Ya kabullen 1 kerelik dayak ye çocuğun getirini götürünü yap
2-Çocuğa kalıcı hasar ver daha da elleyemesin. Bu tipler sümük gibidir karşılık vermezsen her Allah'ın günü sataşır.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
vur gitsin anca öyle durur

aakif

80+ Bronze
Dostum döveceksen 1 kolunu ya da 3-4 parmağını kır ki bulaşmasın daha ha ben kıramam dersen hiç kavgaya girme.
Sen görmezden geldikçe daha çok sataşır
1-Ya kabullen 1 kerelik dayak ye çocuğun getirini götürünü yap
2-Çocuğa kalıcı hasar ver daha da elleyemesin. Bu tipler sümük gibidir karşılık vermezsen her Allah'ın günü sataşır.
kalıcı hasar verme konusuna katılmıyorum kesinlikle.
Kendisine sataşılıyorsa ve uyarmasına rağmen gitmiyorsa kavga bu işin tek çözümü, bu tip insanlar size bulaşınca uyarıdan anlamazlar genelde.
kavganın sonucunda ne mi olur? arkası var diyor. Dayak yer veya karşı tarafla uzlaşmaya çalışır. Ha uzlaşamadı mı? Sert bir dayak mı yedi?
Bu onun için bir deneyim olur, susmaktan iyidir.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Asla kendini ezdirme bu hayatta bunu öğrendim.. o da insan sen de insansın dünyası olsun isterse arkasında..

Emrelee

80+
kardesim ben olsam orda bi sakaya daha ne dersin murray diyip silah cikartip sonra gümm bak bakim daha bulasabiliyomu

Muci46

80+ Bronze
Teke tek açılmasın.. :')

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yaptığı gıcıklığın daha fazlasını çocuğa yap ben böyle yapıyorum bana yapmayı bıraktı artık

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kalıcı hasar verme konusuna katılmıyorum kesinlikle.
Kendisine sataşılıyorsa ve uyarmasına rağmen gitmiyorsa kavga bu işin tek çözümü, bu tip insanlar size bulaşınca uyarıdan anlamazlar genelde.
kavganın sonucunda ne mi olur? arkası var diyor. Dayak yer veya karşı tarafla uzlaşmaya çalışır. Ha uzlaşamadı mı? Sert bir dayak mı yedi?
Bu onun için bir deneyim olur, susmaktan iyidir.
Dostum okadar yazmışsın ite sonuç aynı. Ya kavga edicek kavga dediğimde 1 tane o salladı 1 tane bu salladı bu işin sonu yok. Ya salladığında bir tarafını kıracak bu cocuk bir kendine getircek ya da duramdan çocuk buna sataşıcak.
Ben karşı tarafla nedne kavga edeyim 1 yumruk o atsın 1 yumruk ben atıyım mesele kavgaya geldiyse ben kırmadan bırakmam.

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
Usta video da bir şey fark ettim. Adam elleri havada bağırırken şampiyon base atıyor nasıl oluyor bu :D
Y-Yoksa cinler mi? o.O2 Belki videoda senkronizasyon hatası falan vardır. Ses ve facecam önden gidiyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,306
Üyeler
158,990
Son üye
Airdrop V
Top Bottom