Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Onların arkası varsa onları da dövArkasını da döv
Onların arkası varsa onları da dövArkasını da döv
İlkokul mu okuyorsun bu nasıl bir sorucocuk habıre gelıp bulasıyo ben vursam anasını bıle aglatırım ama arkası var bıde dengesız vursakda gelıp gerı bulasıcak sumuk yanı sızce ne yapmalıyım
kalıcı hasar verme konusuna katılmıyorum kesinlikle.Dostum döveceksen 1 kolunu ya da 3-4 parmağını kır ki bulaşmasın daha ha ben kıramam dersen hiç kavgaya girme.
Sen görmezden geldikçe daha çok sataşır
1-Ya kabullen 1 kerelik dayak ye çocuğun getirini götürünü yap
2-Çocuğa kalıcı hasar ver daha da elleyemesin. Bu tipler sümük gibidir karşılık vermezsen her Allah'ın günü sataşır.
Usta video da bir şey fark ettim. Adam elleri havada bağırırken şampiyon base atıyor nasıl oluyor bu
Dostum okadar yazmışsın ite sonuç aynı. Ya kavga edicek kavga dediğimde 1 tane o salladı 1 tane bu salladı bu işin sonu yok. Ya salladığında bir tarafını kıracak bu cocuk bir kendine getircek ya da duramdan çocuk buna sataşıcak.kalıcı hasar verme konusuna katılmıyorum kesinlikle.
Kendisine sataşılıyorsa ve uyarmasına rağmen gitmiyorsa kavga bu işin tek çözümü, bu tip insanlar size bulaşınca uyarıdan anlamazlar genelde.
kavganın sonucunda ne mi olur? arkası var diyor. Dayak yer veya karşı tarafla uzlaşmaya çalışır. Ha uzlaşamadı mı? Sert bir dayak mı yedi?
Bu onun için bir deneyim olur, susmaktan iyidir.
Y-Yoksa cinler mi? Belki videoda senkronizasyon hatası falan vardır. Ses ve facecam önden gidiyordur.Usta video da bir şey fark ettim. Adam elleri havada bağırırken şampiyon base atıyor nasıl oluyor bu