Neler Yeni

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Adil Canbulat
Kavga ettiğin yeri gören kamera varsa, kamera kaydı ile beraber savunma yapabilirsin. 12.Sınıfsın, kavga edip son sene kendini yakmaya ne gerek vardı be kardeşim. Geçmiş olsun. Umarım uzaklaştırma ile kurtarırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar yalan :D
Sınıfın içinde oldu ne yapsam bilmiyorum hocam şimdi bacağıma tekme attı kızarıklık falan var darp raporu almaya gidicem. De çocuk çıkışta tabi bıçak falan getirmezse o tarz bir çocuk sabahtan beri beni arıyor zaten

Blodorn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Doğukan Eren
sıkıntı olan sicile işlenecek olması, onun dışında çok dert etme

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Adil Canbulat
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Sınıfta soruştururlar, kavgayı görenlere sorarlar noldu diye. kim haklı kim haksız ortaya çıkar. ona göre ceza alırsın veya almazsın. arkadaşlarının seni savunup savunmayacağı önemli.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Adil Canbulat
Sınıfta soruştururlar, kavgayı görenlere sorarlar noldu diye. kim haklı kim haksız ortaya çıkar. ona göre ceza alırsın veya almazsın. arkadaşlarının seni savunup savunmayacağı önemli.
Hocam onda sorun yok ama işte çocuk yarın okula gelmez çıkışta üstü dolu bir şekilde bekler diye düşünüyorum.

Reindi

80+ Silver
okuldaki astım kestim tiplerdense ellerine sağlık kardeşim uzaklaştırma alırsın kesin olarak

Knispel

80+ Bronze
Okul bu konuda sadece uyarı verir yollar başka bir şey yapmaz asıl sıkıntı vurduğun çocuğun ailesi senden şikayetçi olur ve avukata falan başvurursa geçmiş olsun çok uğraşırsın.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Adil Canbulat
Okul bu konuda sadece uyarı verir yollar başka bir şey yapmaz asıl sıkıntı vurduğun çocuğun ailesi senden şikayetçi olur ve avukata falan başvurursa geçmiş olsun çok uğraşırsın.
Şuan hastanedeyim bende darp raporu alıyorum hocam en azından bulunsun diye. Fakat dediğim gibi sürekli arıyor arkadaş okul çıkışını düşünüyorum.

okuldaki astım kestim tiplerdense ellerine sağlık kardeşim uzaklaştırma alırsın kesin olarak
O tipte hocam kendinden güçsüz olanlara bulaşan birisi. Bugüne kadar banada bulaştı fakat ben vurmadım döneceğimi her türlü biliyorum bugünde biraz abarttı bende indirdim hocam. Ama dediğim gibi işte yarın çıkışta veyahut okul girişinde üstünün boş geleceğini hiç düşünmüyorum.

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
efe baki
kral bende meslekte 12.sınıfım ama ne gerek var kavga etmeye ağız burun kırmaya konuşarak halletsenize adam gibi kaç yaşına gelmiş adamlarsınız hala kavga dövüş işlerini bırakın bir kenera hele okulun ilk gününden kavga mı edilir
İnsan çevresinden ne gördüyse onu uygular :O

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Adil Canbulat
Güncel

Gurkanpiro

80+ Platinum
bısey oldugunu duymustum okula gıtmeyıp nakıl alınca sıcıle gecmıyormus ama tam emin degilim

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Arda Yıldırım
Bu gibi durumlarda asla vuran taraf olmayın. Eğer sana vurmuşsa çok büyük bir geri tepki verip sanki gebertiyormuş gibi rollenmelisin. Bazı yerlerine vurmasına izin vermelisin ama sen hiç vurmamalısın. Direkt olarak mağduru oynamalısın. Gerekiyorsa bayıl ve ambulans gelsin. En mantıklısı da bayılmak olur. İşin sonunda ailen adli süreç başlatacağını söyleyerek tehdit etmeli. Ücretli avukat tutarak elinden geleni yapmalı. Çocuk zaten okuldan direkt atılacaktır. Bu şekilde o çocuğun siciline de kabarık şekilde işler ve tüm memurluklardan muaf olur. İleride adam akıllı işe de giremez ve hayatını bir bakıma karartmış olursun. Yiyeceğin ufak bir dayak karşındakinin hayatını karartmaya yeter de artar bile. Ve sizin yaptığınıza bakacak olursak okuldan uzaklaştırma olabilir.

Ekler

• Screenshot_2024-09-02-13-04-37-705_com.twitter.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-09-02-13-04-37-705_com.twitter.android-edit.jpg
    328.2 KB · Hit: 29

Tomato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Alperen
Lise hocam

Kendimi savundum sadece bacağıma tekme attı bende onun için darp raporu alacağım.
okulda yalnız çocuk olduğum için sınıfımda banada 6-7 kişi zorbalık yapıyor birgün benimde sabrım taşıp kavgaya karışırım diye korkuyorum (karışsam muhtemelen fena dayak yerim :D)

Top Bottom