Neler Yeni

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
hocam garticphone oynuyorduk 2 kişi hatırladınız mı
Evet hocam hatırladım:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla kanka nasıl savunma bu cocugun burnunu kırmışsın okul çıkışlarına dikkat et cocukta savunurken kafanı kırmasın :d
Kendisi vurmaya devam ediyor ilk o vurdu tutturamadi sonra koydum bi tane burnuna sonra tekrar vurmayı denedi gene tutturamadi kendim kafamı geçtim sonra gene burnuna vurdum sonra gene vurmaya çalıştı gene burnuna çaktım. Dayak yedikçe bumerang gibi geri döndü.

Geçmiş olsun sicile işlenirse memurluğu vs unut. He hü deyip geçiştirip gidecektin yada kaçacaktın. Okul mokul değiştittirmezler zaten müdür aracılığıyla değiştiriyosun.
Vallahi bana kimse vurmadığı sürece ben vurmuyorum hocam.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: qcil

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ozan Yılmaz
adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bak
aynen kral meslekteki tüm insanlarla kavga etmiş ve konuşarak çözmüş asıl senin yazdığın şeye bak kendisi gibi anlayışlı birini bulup çözdü diye sen herkesi anlayışlı mı zannediyorsun

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
Abi daha 3 gün olmadı mı / Şimdi tüm konuyu okudum ve üzüldüm açıkçası, çevresini bırak kendine hayrı olmayan (forum diye ağır kelimeler kullanamıyorum) elemanlar yüzünden millet çekiyor valla. Bence de nakil aldır cezayı vs geçtim bu lavuk düzgün durmayabilir, bıçağa falan arkasının yiyeceğini sanmıyorum da 3-5 kişi okul çıkışı bir yerde çevreleyebilir yani
Konuşmaya çağırıyor hemde okuldan başka yere tabii ki kabul etmedimm

Senerr

80+ Bronze
Bu gibi durumlarda asla vuran taraf olmayın. Eğer sana vurmuşsa çok büyük bir geri tepki verip sanki gebertiyormuş gibi rollenmelisin. Bazı yerlerine vurmasına izin vermelisin ama sen hiç vurmamalısın. Direkt olarak mağduru oynamalısın. Gerekiyorsa bayıl ve ambulans gelsin. En mantıklısı da bayılmak olur. İşin sonunda ailen adli süreç başlatacağını söyleyerek tehdit etmeli. Ücretli avukat tutarak elinden geleni yapmalı. Çocuk zaten okuldan direkt atılacaktır. Bu şekilde o çocuğun siciline de kabarık şekilde işler ve tüm memurluklardan muaf olur. İleride adam akıllı işe de giremez ve hayatını bir bakıma karartmış olursun. Yiyeceğin ufak bir dayak karşındakinin hayatını karartmaya yeter de artar bile. Ve sizin yaptığınıza bakacak olursak okuldan uzaklaştırma olabilir.
Sonra o da gelsin bıçı taksın sokakta hayatımı kararttın diye 3 yıl hapishanede yatar çıkar olan konu sahibine olur. Ben ne zaman böyle yapsam üstüme daha çok gelinirdi çocukken ama dediğiniz duruma göre mantıklı bir hamle. Açıkçası bir insanın bir yerini kırmak bu kadar basit olmamalı, bizim vücut organlarımız kırıldı mı bir kere bir daha ararsın bulamazsın. Yani adamı öldürmeye teşebbüs etmek kadar ciddi bir suç varsa o da sakat bırakmaktır bir yerini kırmaktır ki zaten birinin bir yerini kırmanın cezasının ağır olması konusunda hemfikirizdir. Orada ya baktı kendini savunamıyor öldürecek gibi sinirden en azından bayıltmaya veya yere yatırıp oyalamaya çalışmak ve yardım çağırmak sağ duyulu olur.

Hocam herkese bulaşan birisiydi yani artık sabrım taşmıştı. Zaten ilk o saldırdı.
Böyle insanları hiç sevmiyorum iyi bile yapmışsınız ama yaşadığınız yeri biliyorsa ne yapar eder yakalar tekrar ben tanırım böyle kişileri.

Bende anlamadım bu çocuk full sorun çıkarmasına rağmen nasıl gitmiyor bizim sınıf okulun çoğu bu kafada ondan imza çıkacağını sanmıyorum.
Her böyle yapan okuldan atılsa Türkiye'de suç oranı artar.

hayır ya okul sicili ile adli sicil farklı şeyler, okuldaki kınama ile işe alınmamak ne alaka hahahahha
Aynen, okulda neler neler yapan var tıkır tıkır çalışıyor işte.

Son düzenleme:

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
Sonra o da gelsin bıçı taksın sokakta hayatımı kararttın diye 3 yıl hapishanede yatar çıkar olan konu sahibine olur. Ben ne zaman böyle yapsam üstüme daha çok gelinirdi çocukken ama dediğiniz duruma göre mantıklı bir hamle. Açıkçası bir insanın bir yerini kırmak bu kadar basit olmamalı, bizim vücut organlarımız kırıldı mı bir kere bir daha ararsın bulamazsın. Yani adamı öldürmeye teşebbüs etmek kadar ciddi bir suç varsa o da sakat bırakmaktır bir yerini kırmaktır ki zaten birinin bir yerini kırmanın cezasının ağır olması konusunda hemfikirizdir. Orada ya baktı kendini savunamıyor öldürecek gibi sinirden en azından bayıltmaya veya yere yatırıp oyalamaya çalışmak ve yardım çağırmak sağ duyulu olur.

Böyle insanları hiç sevmiyorum iyi bile yapmışsınız ama yaşadığınız yeri biliyorsa ne yapar eder yakalar tekrar ben tanırım böyle kişileri.

Her böyle yapan okuldan atılsa Türkiye'de suç oranı artar.

Aynen, okulda neler neler yapan var tıkır tıkır çalışıyor işte.
Okul dışı bir yere çağırdı konuşmak için tabii ki de kabul etmedim hocam yarın akşam telefondan konuşacağız. Bıçak silah ise girmezse isterse 10 kişi gelsinler hocam.

Senerr

80+ Bronze
Okul dışı bir yere çağırdı konuşmak için tabii ki de kabul etmedim hocam yarın akşam telefondan konuşacağız. Bıçak silah ise girmezse isterse 10 kişi gelsinler hocam.
Yani adamın hayatı senin yüzünden kararırsa ne olur hiç bilmiyorum. Bu ülkede cezaevlerinin hepsini doldursan bence yine bu tür insanlar olur. Açıkçası bu ülkede hayatımda başıma gelmesini istemediğim olaylardan biri de birinin hayatını karartmak, hani bu biraz özelim benim ama çocukken okuduğumda birini ifşa etsem hayatı kararacak kişilerle konuşmuştum okulda o zaman çocukken ben şikayet etmeyi de seven biriydim genelde öğretmenlerim çok yardımcı oldular iyi insanlardı ama aynı mahalleli oluşumuzdan çok fazla etkileniyordum açıkçası. Anlayışlı zorbalar tabii eğlence temelli bakıyorlar ama senin anlattığın gibi birine illa sürtmek isteyen ve takan dövmeyi bir şey sanan kişilerle de husumet girdi arama. Onlar dur duraksız zorluyor şansını bir de aynı mahallede olunca 1 sene kaçtın 2 sene kaçtın 3. sene ne olacak ? Bereket ortaokul olduğundan ciddiye almadım sonra kendileri de beni saldılar şimdi zoraki bir iyi ilişki var aramızda. Lise ise artık iyice ergenlik oluyor, yine çocuk sayılabilirsiniz ama lise çok başka yer. Hani gerçekten fark etmeden insanı öldürecek güce eriştiğiniz bir yaş. Tehlikeli yıllardır, ben bu zorbalara karşı o kadar dikkatliydim ki okuma niyetim olmamasına rağmen biraz kazanması zor bir lise için ders çalışmıştım yani sadece ortaokulda biraz da ilkokulda bu tür zorbalıklara maruz kaldım. Lisede tanıdığım kişiler çok aklı başında kişilerdi.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
Yani adamın hayatı senin yüzünden kararırsa ne olur hiç bilmiyorum. Bu ülkede cezaevlerinin hepsini doldursan bence yine bu tür insanlar olur. Açıkçası bu ülkede hayatımda başıma gelmesini istemediğim olaylardan biri de birinin hayatını karartmak, hani bu biraz özelim benim ama çocukken okuduğumda birini ifşa etsem hayatı kararacak kişilerle konuşmuştum okulda o zaman çocukken ben şikayet etmeyi de seven biriydim genelde öğretmenlerim çok yardımcı oldular iyi insanlardı ama aynı mahalleli oluşumuzdan çok fazla etkileniyordum açıkçası. Anlayışlı zorbalar tabii eğlence temelli bakıyorlar ama senin anlattığın gibi birine illa sürtmek isteyen ve takan dövmeyi bir şey sanan kişilerle de husumet girdi arama. Onlar dur duraksız zorluyor şansını bir de aynı mahallede olunca 1 sene kaçtın 2 sene kaçtın 3. sene ne olacak ? Bereket ortaokul olduğundan ciddiye almadım sonra kendileri de beni saldılar şimdi zoraki bir iyi ilişki var aramızda. Lise ise artık iyice ergenlik oluyor, yine çocuk sayılabilirsiniz ama lise çok başka yer. Hani gerçekten fark etmeden insanı öldürecek güce eriştiğiniz bir yaş. Tehlikeli yıllardır, şanslıydım ki sadece ortaokulda bu tür zorbalıklara maruz kaldım.
Bunlar hiç bir zaman bitmez hocam gerçekten insana en ufak hasar verince ciddi yaptırımlar uygulansa böyle olmaz.

Senerr

80+ Bronze
Bunlar hiç bir zaman bitmez hocam gerçekten insana en ufak hasar verince ciddi yaptırımlar uygulansa böyle olmaz.
Gerçekten sana katılıyorum, bunları okuldan atıp örgün eğitimden uzaklaştırmak bile ödül olabiliyor çünkü öğrenciler kafasına göre açık öğretime de geçemiyor. 12 yıllık zorunlu eğitime gönderilen zorla okuyan ve ailesinin ilgilenmediği çocukların böyle birini döve döve artık örgün eğitimden uzaklaştırılması ve sonra gidip dövdüğü kişiden özür dilemesi yemek falan ısmarlaması bu ülkede yaşanır mı ? Yaşanır hiç şaşırmam ben.

Bir de uzaklaştırma alması bile şükür ettirecek hale geldi ülkede, ben çocukken mahalle tekin olduğundan öğretmenlerde bela almak istemediğinden asla okul okumaması gereken kişiler mezun etmişti okul. Adamın okuması tamamen kamu malına zarar ama lise diploması bile alıyor böyle kişiler. Haliyle lise diploması oldu 30 yılın öncesinin ilkokul diploması.

Efem1905

80+ Bronze
En fazla uzaklaştırma alırsın diye düşünüyorum okul aşırı nitelikli bir okul değilse. Tabi karşı taraf şikayetçi falan olduysa polise bilemem okul daha büyük cezalar verebilir. (konudaki yorumlara bakmadım bir şey kaçırdıysam affola)

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
Merhaba birisiyle kavga ettim o bana yumruk attı ama tutturamadı bende burnunu kırdım. Sicile işlememesi için başka okula gitmem mantıklı mı?
Muhtemelen siciline işleyecek reşit değilsen ailenin de başı bayağı bir ağrır. burun kırarak savunma yapılır mı birader keşke biraz daha dikkat etseydin.

Top Bottom