dayı sen her insanın konuşup sorun çözebileceğine inandın mı gerçekten bu dünyada sorunlu insanlar da var öyle herkesle konuşamıyorsun istesen dekral bende meslekte 12.sınıfım ama ne gerek var kavga etmeye ağız burun kırmaya konuşarak halletsenize adam gibi kaç yaşına gelmiş adamlarsınız hala kavga dövüş işlerini bırakın bir kenera hele okulun ilk gününden kavga mı edilir
adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bakdayı sen her insanın konuşup sorun çözebileceğine inandın mı gerçekten bu dünyada sorunlu insanlar da var öyle herkesle konuşamıyorsun istesen de
sicilden kasıt disiplin cezası ise okul değiştirsen bile yeni okulunda cezayı alıyorsun (denendi onaylandı)Merhaba birisiyle kavga ettim o bana yumruk attı ama tutturamadı bende burnunu kırdım. Sicile işlememesi için başka okula gitmem mantıklı mı?
Vallahi bi tane sevdiğim hocam da bana git ceza almazsın dedi ama bilemiyorum hocam.sicilden kasıt disiplin cezası ise okul değiştirsen bile yeni okulunda cezayı alıyorsun (denendi onaylandı)
Hocam herkese bulaşan birisiydi yani artık sabrım taşmıştı. Zaten ilk o saldırdı.adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bak
Nefsi müdafa ettim dersin :d aklıma bu geldiLise hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendimi savundum sadece bacağıma tekme attı bende onun için darp raporu alacağım.
Geçen sene de kavga etmiştim tutanak tutuldu ama kesin haklı çıktığım için ceza falan yemedim hocam.yazılanlara bakmadım ben geçen sene disiplin kurulunda bulundum. birinin burnunu kırmışsın. okulda tutanak tutulduysa her türlü ceza alırsın. kimse bu harekete kayıtsız kalamaz. işin adli kısmı olursa ceza bir üstü kademesine çıkabilir. örneğini geçen sene okulda gördüm. kavgada kim haklı kim haksız diye bakmayız normalde her ikisi de ceza alır ama sen fiilen yaptığın zaten suç. ailelerde gelince bu işin cezası sana kalır.
bilgisi yok herhalde ya da bende mi istisna oldu, 1 hafta uzaklaştırma alacaktım kaydı aldım başka liseye sonra idareden çağırdılar baktım aynı ceza eski müdür yardımcısı da ordaydı seve seve aldık cezayı anlayacağınVallahi bi tane sevdiğim hocam da bana git ceza almazsın dedi ama bilemiyorum hocam.
E olm attırsanıza elemanı? İmza topla siniftan sonra git ilk sınıf hocasina goster anlat sonra mudure veya mudur yardımcısina var kargolasinlar elemani baska sinifaVallahi bi tane sevdiğim hocam da bana git ceza almazsın dedi ama bilemiyorum hocam.
Hocam herkese bulaşan birisiydi yani artık sabrım taşmıştı. Zaten ilk o saldırdı.
Ah onu dinleseler hocam çocuğun yumruklarından kaçtım dövdüm diye çocuğun haline bak diyorlar ne yapsaydım yüzüme yumruk yemeyi mi bekleseydim. Kavga ederken ben duramıyorum iyiki bizi ayırdılar zaten hocam.Nefsi müdafa ettim dersin :d aklıma bu geldi
Bende anlamadım bu çocuk full sorun çıkarmasına rağmen nasıl gitmiyor bizim sınıf okulun çoğu bu kafada ondan imza çıkacağını sanmıyorum.E olm attırsanıza elemanı? İmza topla siniftan sonra git ilk sınıf hocasina goster anlat sonra mudure veya mudur yardımcısina var kargolasinlar elemani baska sinifa
Siniftakilerin kafa yapisi nasil? O onemli. Siz attirisaniz birdaha gelmez gelemezde size. Ayrıca madem böyle sizin hakli oldugunuzu kanitlamaniz lazim. Kameralari falan kayitlari varsa acsin izlesinler. De sende sonra akla kendini.Ah onu dinleseler hocam çocuğun yumruklarından kaçtım dövdüm diye çocuğun haline bak diyorlar ne yapsaydım yüzüme yumruk yemeyi mi bekleseydim. Kavga ederken ben duramıyorum iyiki bizi ayırdılar zaten hocam.
Bende anlamadım bu çocuk full sorun çıkarmasına rağmen nasıl gitmiyor bizim sınıf okulun çoğu bu kafada ondan imza çıkacağını sanmıyorum.
Darp raporu alıyorum şuan hocam sınıftakiler tam o çocuğun kafadan yüzde yüz haklı olsam yine o çocuğu haklı çıkarırlar. 20 kişi çocuğu tutar 10 kişi beniSiniftakilerin kafa yapisi nasil? O onemli. Siz attirisaniz birdaha gelmez gelemezde size. Ayrıca madem böyle sizin hakli oldugunuzu kanitlamaniz lazim. Kameralari falan kayitlari varsa acsin izlesinler. De sende sonra akla kendini.