Neler Yeni

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Ders saatlerinde git başka okula kaydını aldır.Hem çocukla karşılaşmazsın hemde nakil olursun.Gittiğin okulu samimi arkadaşların hariç kimse bilmesin.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Enes
yazılanlara bakmadım ben geçen sene disiplin kurulunda bulundum. birinin burnunu kırmışsın. okulda tutanak tutulduysa her türlü ceza alırsın. kimse bu harekete kayıtsız kalamaz. işin adli kısmı olursa ceza bir üstü kademesine çıkabilir. örneğini geçen sene okulda gördüm. kavgada kim haklı kim haksız diye bakmayız normalde her ikisi de ceza alır ama sen fiilen yaptığın zaten suç. ailelerde gelince bu işin cezası sana kalır.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ozan Yılmaz
kral bende meslekte 12.sınıfım ama ne gerek var kavga etmeye ağız burun kırmaya konuşarak halletsenize adam gibi kaç yaşına gelmiş adamlarsınız hala kavga dövüş işlerini bırakın bir kenera hele okulun ilk gününden kavga mı edilir
dayı sen her insanın konuşup sorun çözebileceğine inandın mı gerçekten bu dünyada sorunlu insanlar da var öyle herkesle konuşamıyorsun istesen de

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
dayı sen her insanın konuşup sorun çözebileceğine inandın mı gerçekten bu dünyada sorunlu insanlar da var öyle herkesle konuşamıyorsun istesen de
adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bak

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
sicilden kasıt disiplin cezası ise okul değiştirsen bile yeni okulunda cezayı alıyorsun (denendi onaylandı)
Vallahi bi tane sevdiğim hocam da bana git ceza almazsın dedi ama bilemiyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bak
Hocam herkese bulaşan birisiydi yani artık sabrım taşmıştı. Zaten ilk o saldırdı.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
yazılanlara bakmadım ben geçen sene disiplin kurulunda bulundum. birinin burnunu kırmışsın. okulda tutanak tutulduysa her türlü ceza alırsın. kimse bu harekete kayıtsız kalamaz. işin adli kısmı olursa ceza bir üstü kademesine çıkabilir. örneğini geçen sene okulda gördüm. kavgada kim haklı kim haksız diye bakmayız normalde her ikisi de ceza alır ama sen fiilen yaptığın zaten suç. ailelerde gelince bu işin cezası sana kalır.
Geçen sene de kavga etmiştim tutanak tutuldu ama kesin haklı çıktığım için ceza falan yemedim hocam.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallahi bi tane sevdiğim hocam da bana git ceza almazsın dedi ama bilemiyorum hocam.
bilgisi yok herhalde ya da bende mi istisna oldu, 1 hafta uzaklaştırma alacaktım kaydı aldım başka liseye sonra idareden çağırdılar baktım aynı ceza eski müdür yardımcısı da ordaydı seve seve aldık cezayı anlayacağın

Grkemyy

80+

Hocam herkese bulaşan birisiydi yani artık sabrım taşmıştı. Zaten ilk o saldırdı.
E olm attırsanıza elemanı? İmza topla siniftan sonra git ilk sınıf hocasina goster anlat sonra mudure veya mudur yardımcısina var kargolasinlar elemani baska sinifa

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
Nefsi müdafa ettim dersin :d aklıma bu geldi
Ah onu dinleseler hocam çocuğun yumruklarından kaçtım dövdüm diye çocuğun haline bak diyorlar ne yapsaydım yüzüme yumruk yemeyi mi bekleseydim. Kavga ederken ben duramıyorum iyiki bizi ayırdılar zaten hocam.

E olm attırsanıza elemanı? İmza topla siniftan sonra git ilk sınıf hocasina goster anlat sonra mudure veya mudur yardımcısina var kargolasinlar elemani baska sinifa
Bende anlamadım bu çocuk full sorun çıkarmasına rağmen nasıl gitmiyor bizim sınıf okulun çoğu bu kafada ondan imza çıkacağını sanmıyorum.

Grkemyy

80+
Ah onu dinleseler hocam çocuğun yumruklarından kaçtım dövdüm diye çocuğun haline bak diyorlar ne yapsaydım yüzüme yumruk yemeyi mi bekleseydim. Kavga ederken ben duramıyorum iyiki bizi ayırdılar zaten hocam.

Bende anlamadım bu çocuk full sorun çıkarmasına rağmen nasıl gitmiyor bizim sınıf okulun çoğu bu kafada ondan imza çıkacağını sanmıyorum.
Siniftakilerin kafa yapisi nasil? O onemli. Siz attirisaniz birdaha gelmez gelemezde size. Ayrıca madem böyle sizin hakli oldugunuzu kanitlamaniz lazim. Kameralari falan kayitlari varsa acsin izlesinler. De sende sonra akla kendini.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Adil Canbulat
Siniftakilerin kafa yapisi nasil? O onemli. Siz attirisaniz birdaha gelmez gelemezde size. Ayrıca madem böyle sizin hakli oldugunuzu kanitlamaniz lazim. Kameralari falan kayitlari varsa acsin izlesinler. De sende sonra akla kendini.
Darp raporu alıyorum şuan hocam sınıftakiler tam o çocuğun kafadan yüzde yüz haklı olsam yine o çocuğu haklı çıkarırlar. 20 kişi çocuğu tutar 10 kişi beni

Top Bottom