Neler Yeni

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Belki şikayet ettiği hoca iyi davranabilir ama diğer hocalar kötü davranacaktır emin ol
Hocam Tam tersine şikayet edeceğim hocalar onların kardeşi değil dostu değil sadece öğretmen haklıdır düşüncesi ile onları destekliyolar

mfm125

80+ Silver
Hocam Tam tersine şikayet edeceğim hocalar onların kardeşi değil dostu değil sadece öğretmen haklıdır düşüncesi ile onları destekliyolar
Şimdi cimere yazarsan hocalar sana düşman olur nakil aldırman gerekir ama sen okuldan gitmek istemiyorsan yapacak bir şey yok mecbur boyun eğeceksin.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam forumun gazına gelip agresif davranmayın. Alttan alın bir şey kaybetmezsiniz. Sınıf öğretmeninizi dinleyin bence özür dileyin. Bu haksız olduğunuz için değil. Zaten birkaç yıl sonra görmeyeceğiniz kişiler için zorlu bir okul hayatı geçirmenin gereği yok.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Bize sadece C# göstermişlerdi, yanılmıyorsam bedenci ve müdür yardımcısı demiştin ve müdür yardımcısı size bakmıyordu. Bu durumda çok bir kaybın olmaz bedenden kalsan zaten şüphe çeker ve hocaya karşı açtığın şikayet yüzünden olduğu ortaya da çıkarsa hocanın kariyeri biter. O yüzden şikayetini açıp arkasında dur derim
Doğru Özetlediniz Hocam
Bu Sebebten ötürü şikayet edesim geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende meslek lisesindeyim iyiki bizim okul böyle değil
Şanlısınız Hocam.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
ben doğuda bi fen lisesinde okuyorum abartmamak kaydıyla küpe takanlara bile bişe demiyolar bizde

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
ben doğuda bi fen lisesinde okuyorum abartmamak kaydıyla küpe takanlara bile bişe demiyolar bizde
Hocam Bana lastiği çıkar diyen hoca sen git bak hangi fen lisesinde uzun şaç küpe var gördükleri an okuldan atıyorlar dedi.Eski kafa hocam

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Enes
yazanların bir kısmı iyice abartarak yazmış. evet hoca doğru olanı yapmış. Fotoğrafını çekmemeliydi. hakaretler olmamalıydı. şikayet etsen bir şey olacağını sanmıyorum. disiplin kurulu sağlam karar alır

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri