Pew Pew
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
Mobing uygular , dersten bırakırNe yapacak falakaya mı yatıracak trip mi atacak kötü davranmaktan kastını anlamadım öğretmen maks ne yapabilir
Mobing uygular , dersten bırakırNe yapacak falakaya mı yatıracak trip mi atacak kötü davranmaktan kastını anlamadım öğretmen maks ne yapabilir
Hocam Tam tersine şikayet edeceğim hocalar onların kardeşi değil dostu değil sadece öğretmen haklıdır düşüncesi ile onları destekliyolarBelki şikayet ettiği hoca iyi davranabilir ama diğer hocalar kötü davranacaktır emin ol
Şimdi cimere yazarsan hocalar sana düşman olur nakil aldırman gerekir ama sen okuldan gitmek istemiyorsan yapacak bir şey yok mecbur boyun eğeceksin.Hocam Tam tersine şikayet edeceğim hocalar onların kardeşi değil dostu değil sadece öğretmen haklıdır düşüncesi ile onları destekliyolar
Doğru Özetlediniz HocamBize sadece C# göstermişlerdi, yanılmıyorsam bedenci ve müdür yardımcısı demiştin ve müdür yardımcısı size bakmıyordu. Bu durumda çok bir kaybın olmaz bedenden kalsan zaten şüphe çeker ve hocaya karşı açtığın şikayet yüzünden olduğu ortaya da çıkarsa hocanın kariyeri biter. O yüzden şikayetini açıp arkasında dur derim
Şanlısınız Hocam.Bende meslek lisesindeyim iyiki bizim okul böyle değil
Allah yardım etsinDoğru Özetlediniz Hocam
Bu Sebebten ötürü şikayet edesim geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şanlısınız Hocam.
Hocam Bana lastiği çıkar diyen hoca sen git bak hangi fen lisesinde uzun şaç küpe var gördükleri an okuldan atıyorlar dedi.Eski kafa hocamben doğuda bi fen lisesinde okuyorum abartmamak kaydıyla küpe takanlara bile bişe demiyolar bizde
Uzun saç yasak değilkiHocam Bana lastiği çıkar diyen hoca sen git bak hangi fen lisesinde uzun şaç küpe var gördükleri an okuldan atıyorlar dedi.Eski kafa hocam