Neler Yeni

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Direk cimere yaz diyenlere katılmıyorum. Cimere yazsanız hocaya işlem yapılsa bile diğer hocalar artık size iyi davranmayacaktır. Alttan almaya çalışın hemen olayı büyütmeyin baktınız durum alehinize işliyor o zaman Cimere yazın ayrıca Meb e de şikayet edebiliyorsunuz hem de Meb e şikayet edin.
İster davransınlar ister davranmasınlar. Burada kendisi haklı.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam Bende ilk başta böyle düşünüyordum pazartesi giderim tutanak vs kalkmışmı diye kalkmamışsa şikayet ederim diye düşündüm
Bende bir olay yaşamıştım benimki daha büyük tabi ben hakkımı sonuna kadar aradım hatta 5 yıldır devam eden bir davam var :kekw:
Ama hakkımı ararken direk farklı bir okula geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İster davransınlar ister davranmasınlar. Burada kendisi haklı.
Kimse haksız olduğunu söylemedi haklı olsa bile devamında hocaları oğlum iyi yaptın demeyecek. Kötü davranacaklar, düşük not verecekler vs vs.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
Hocam Bende ilk başta böyle düşünüyordum pazartesi giderim tutanak vs kalkmışmı diye kalkmamışsa şikayet ederim diye düşündüm
kalkmışsa bile cimere başvurup sonuçlandıktan sonra nakil aldırıp giderdim yerinizde olsam

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
kalkmışsa bile cimere başvurup sonuçlandıktan sonra nakil aldırıp giderdim yerinizde olsam
Hocam Meslek Lisesindeyim vandayım bulunduğum bölgede böyle meslek liseleri yok van sanki üvey evlat gibi bir şey ayrıca bilişim konusunda başarılıyım bilişimede geçmek için çok saba sarfettim

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam başka okula geçecekseniz şikayetleri geçtikten sonra yapın bana nakilde sorun çıkarmışlardı. Karakola şikayet etmiştim. Şikayeti çekmezsem naklimi vermeyeceklerini söylediler mecbur çektim şikayeti. Neyse ki sonra kamu davasına döndü dava devam etti. Aklınızda bulunsun

r4NG3r

80+ Silver
Cimere yaz hoca zorla fotoğrafımı çekti psikolojik baskı uyguladı vb yaz

Owlore

80+
Hocam Meslek Lisesindeyim vandayım bulunduğum bölgede böyle meslek liseleri yok van sanki üvey evlat gibi bir şey ayrıca bilişim konusunda başarılıyım bilişimede geçmek için çok saba sarfettim
Lisede bilişimin çok bir olayı yok, anadolu lisesi varsa geçip bilişimle alakalı bir üniversiteye hazırlanmanı tavsiye ederim

r4NG3r

80+ Silver
Direk cimere yaz diyenlere katılmıyorum. Cimere yazsanız hocaya işlem yapılsa bile diğer hocalar artık size iyi davranmayacaktır. Alttan almaya çalışın hemen olayı büyütmeyin baktınız durum alehinize işliyor o zaman Cimere yazın ayrıca Meb e de şikayet edebiliyorsunuz hem de Meb e şikayet edin.
Tam tersi cimere yazdım desin mebe gittim şikayet dilekçesi verdim desin hoca iyilik meleğine dönüşür bir anda.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Lisede bilişimin çok bir olayı yok, anadolu lisesi varsa geçip bilişimle alakalı bir üniversiteye hazırlanmanı tavsiye ederim
hocam Şuan python görüyorum anadolu lisesinde öğrenmem çok zor olur ilerleyen zamanlarda ise c++

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Tam tersi cimere yazdım desin mebe gittim şikayet dilekçesi verdim desin hoca iyilik meleğine dönüşür bir anda.
Belki şikayet ettiği hoca iyi davranabilir ama diğer hocalar kötü davranacaktır emin ol

Owlore

80+
hocam Şuan python görüyorum anadolu lisesinde öğrenmem çok zor olur ilerleyen zamanlarda ise c++
Bize sadece C# göstermişlerdi, yanılmıyorsam bedenci ve müdür yardımcısı demiştin ve müdür yardımcısı size bakmıyordu. Bu durumda çok bir kaybın olmaz bedenden kalsan zaten şüphe çeker ve hocaya karşı açtığın şikayet yüzünden olduğu ortaya da çıkarsa hocanın kariyeri biter. O yüzden şikayetini açıp arkasında dur derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom