Neler Yeni

Okulda kendini mafya sananlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar yeni okula gelince kaynaşamadım tek dostum kitaplar oldu, okulda sadece kitap okur dersime bakar giderim. kimseye zararım yok kendi kulvarımda akarım hocalar beni çok sever. Arkadaşlar yeni okulum düşük puanlı olduğu için at hırsızı çok, arkadaşlar bir çocuk var, uzun boylu kaslı öbürlerine göre okulun babası gelene gidene sataşır, ben ona göre biraz daha güçsüz kalırım. arkadaşlar bir gün kitap okuyorum arkadaş da hoca görevlendirdi ses yapanı dövüyor öbürleri de ses çıkartmıyor güya sevdiklerinden. ben kitap okurken geldi yanımdada bir arkadaş vardı kitabıma göz atıyordu, kitaba vurup düşürdü ve ses yaptın arkanı dön yumruk atmam lazım dedi. bende karşı çıktım tabi, ''arkadaşa bak erkek olmuş'' dedi baya atıştık. ilk defa ona karşı çıkanı görünce şaşırdı tabi. Ve her at hırsızının lafı olan çıkışa gel kartını kullandı, arkadaşlar bizde erkek adamız istediği kadar uzun kaslı olsun, ben döverim şahsen. ama okulumdaki gidişim nasıl olur? sonrası ne olur? bilmiyorum. sizce gidip kavga etmelimiyim?

KlausM

80+ Silver
kaçıncı sınıfsın

Bura.K

80+ Silver
arkadaşlar yeni okula gelince kaynaşamadım tek dostum kitaplar oldu, okulda sadece kitap okur dersime bakar giderim. kimseye zararım yok kendi kulvarımda akarım hocalar beni çok sever. Arkadaşlar yeni okulum düşük puanlı olduğu için at hırsızı çok, arkadaşlar bir çocuk var, uzun boylu kaslı öbürlerine göre okulun babası gelene gidene sataşır, ben ona göre biraz daha güçsüz kalırım. arkadaşlar bir gün kitap okuyorum arkadaş da hoca görevlendirdi ses yapanı dövüyor öbürleri de ses çıkartmıyor güya sevdiklerinden. ben kitap okurken geldi yanımdada bir arkadaş vardı kitabıma göz atıyordu, kitaba vurup düşürdü ve ses yaptın arkanı dön yumruk atmam lazım dedi. bende karşı çıktım tabi, ''arkadaşa bak erkek olmuş'' dedi baya atıştık. ilk defa ona karşı çıkanı görünce şaşırdı tabi. Ve her at hırsızının lafı olan çıkışa gel kartını kullandı, arkadaşlar bizde erkek adamız istediği kadar uzun kaslı olsun, ben döverim şahsen. ama okulumdaki gidişim nasıl olur? sonrası ne olur? bilmiyorum. sizce gidip kavga etmelimiyim?
Karşındaki dövmediğin sürece karşındaki aklını başına almaz. Dövebileceğini düşünüyorsan git döv, disiplinlik falan olmazsın sıkıntı etme. Okul dışıyla polislik bir olay olmadığı sürece ilgilenmiyorlar. Ayrıca karşı çıkıp bir şey yapmazsan daha çok üstüne gelirler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kayserispor iyi gidiyo ligde konferansta oynar bu gidişle
vallaha hocam şaka maka
1703516749964.png

Kara*

80+ Silver
Okul içinde halletsen iyi olur aslında. Hem önceden rahatsızlık verdiğini dile getirirsin müdürün yanına çıktığınız zaman. Hem de o çıtırlık ayırmalık kavga anında sözde babaya alt takımlara patlat 1-2 tane anne olsun arada kaynar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Selim
Dışardan birine iyi dayak attır sene sonuna kadar kedi gibi dolaşır etrafta 👍 ben ticarette okudum liseyi uyuşturucu ve mahkum çok vardı okulda ve herkes gruplaşmaya gitmişti. Sesi çıkmayana sataşan tipler ve bana sataşma hatasını yaptı hiç uğraşmadım dışardan birine sopalı dayak attırdım grubuna , yıl sonuna kadar yüzüme bile bakmadılar 👍 o yüzden kavgadan korkma

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bayılıyom böyle insanlara her hafta kavga ediyoduk sonra iki tarafta bence olgunlaştığı için kavgayı 11. Sınıfta kesmiştik 12. Sınıfta kanka olduk elemanla

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yılmaz
arkadaşlar yeni okula gelince kaynaşamadım tek dostum kitaplar oldu, okulda sadece kitap okur dersime bakar giderim. kimseye zararım yok kendi kulvarımda akarım hocalar beni çok sever. Arkadaşlar yeni okulum düşük puanlı olduğu için at hırsızı çok, arkadaşlar bir çocuk var, uzun boylu kaslı öbürlerine göre okulun babası gelene gidene sataşır, ben ona göre biraz daha güçsüz kalırım. arkadaşlar bir gün kitap okuyorum arkadaş da hoca görevlendirdi ses yapanı dövüyor öbürleri de ses çıkartmıyor güya sevdiklerinden. ben kitap okurken geldi yanımdada bir arkadaş vardı kitabıma göz atıyordu, kitaba vurup düşürdü ve ses yaptın arkanı dön yumruk atmam lazım dedi. bende karşı çıktım tabi, ''arkadaşa bak erkek olmuş'' dedi baya atıştık. ilk defa ona karşı çıkanı görünce şaşırdı tabi. Ve her at hırsızının lafı olan çıkışa gel kartını kullandı, arkadaşlar bizde erkek adamız istediği kadar uzun kaslı olsun, ben döverim şahsen. ama okulumdaki gidişim nasıl olur? sonrası ne olur? bilmiyorum. sizce gidip kavga etmelimiyim
Iphone 15 öneririm. S20'ye göre daha iyi bir cihaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom