Okulda öğle arası ne yiyorsunuz?

Kantinden d9ner (40tl) tek yenilebilir şey o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sandibiç doyurmuyor
Ona göre ekmek porsiyonu hazırlarsınız, tam ekmek sandviç ile doymayan biri zaten 3 poğaça ile doyamaz ki.

Voleybol topu.

Utanilacak bir sey degil evden yemek goturmek
Evden hazırlamayı bende istiyorum fakat biraz üşeniyorum. okulda bazen tost yiyorum o bile doyurmuyor. Poğaça falanda biraz büyük ondan 3-4 tane de rahat doyabiliyorum.

çalışıyorum öğlen esnaf yemekleri geliyor çoğu zaman tadı berbat 1 haftadır çalışmıyorum gerçi ve hiç özlemedim yemekleri

Evden hazırlamayı bende istiyorum fakat biraz üşeniyorum. okulda bazen tost yiyorum o bile doyurmuyor. Poğaça falanda biraz büyük ondan 3-4 tane de rahat doyabiliyorum.
Annene soyle yapsin aksamdan ya da sabah ise gitmeden sabah al gotur ben boyle yapiyordum.

Benim bildiğim okulunun pansiyonu varsa okulun izniyle orada paralı öğle yemeği yiyebiliyorsun ben geçen sene orada öyle yemiştim gayet de iyiydi niyeyse bu sene öyle bir şey yapmadılar. (Fiyat da pahalı değil şu an 25 tl falandır.)

Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
tavuk pilav

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,757
Üyeler
184,213
Son üye
766K
Geri