Neler Yeni

Okulda öğle arası ne yiyorsunuz?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Voleybol topu.

3.George

80+ Bronze
Utanilacak bir sey degil evden yemek goturmek
Evden hazırlamayı bende istiyorum fakat biraz üşeniyorum. okulda bazen tost yiyorum o bile doyurmuyor. Poğaça falanda biraz büyük ondan 3-4 tane de rahat doyabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
çalışıyorum öğlen esnaf yemekleri geliyor çoğu zaman tadı berbat 1 haftadır çalışmıyorum gerçi ve hiç özlemedim yemekleri

bwNN

80+ Silver
Evden hazırlamayı bende istiyorum fakat biraz üşeniyorum. okulda bazen tost yiyorum o bile doyurmuyor. Poğaça falanda biraz büyük ondan 3-4 tane de rahat doyabiliyorum.
Annene soyle yapsin aksamdan ya da sabah ise gitmeden sabah al gotur ben boyle yapiyordum.

faruk2122

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
Benim bildiğim okulunun pansiyonu varsa okulun izniyle orada paralı öğle yemeği yiyebiliyorsun ben geçen sene orada öyle yemiştim gayet de iyiydi niyeyse bu sene öyle bir şey yapmadılar. (Fiyat da pahalı değil şu an 25 tl falandır.)

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
tavuk pilav

Top Bottom