Ona göre ekmek porsiyonu hazırlarsınız, tam ekmek sandviç ile doymayan biri zaten 3 poğaça ile doyamaz ki.Kantinden d9ner (40tl) tek yenilebilir şey o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sandibiç doyurmuyor
Ona göre ekmek porsiyonu hazırlarsınız, tam ekmek sandviç ile doymayan biri zaten 3 poğaça ile doyamaz ki.Kantinden d9ner (40tl) tek yenilebilir şey o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sandibiç doyurmuyor
aynen öyle kızlar bildiğin kermes kuruyorlar utanmıyolar evden yapmışsın bir şeyler ondan mı utanacanUtanilacak bir sey degil evden yemek goturmek
ben sıra arkadaşımı kemiriomVoleybol topu.
Annene soyle yapsin aksamdan ya da sabah ise gitmeden sabah al gotur ben boyle yapiyordum.Evden hazırlamayı bende istiyorum fakat biraz üşeniyorum. okulda bazen tost yiyorum o bile doyurmuyor. Poğaça falanda biraz büyük ondan 3-4 tane de rahat doyabiliyorum.
Hocam valla 1 domates 1 salatalik 2 peynir koymak zor değil be ekstradan yesillikte koyabilirsin sadece yikadiktan sonra kurut hamur olmasin ekmekO hayatta yapmaz malesef. çok önceden söylemiştim
tavuk pilavBen öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?