Neler Yeni

Okulda öğle arası ne yiyorsunuz?

3.George

80+ Bronze
Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
Kilo diğer öğünlerinede bağlı, ama 4 poğaça da çok yağlı. Sivilce, yağlanma vs. durumu olur. Evde sandviç yapıp götürmeni tavsiye ederim hem fiyat açısından daha uygun olur dışarıya göre.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
4 Limonlu Popkek 1 Paket Naneli Şeker 2 Paket Çubuk Kraker 2 Kutu Vişne Suyu

keeemk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kaya
Kanka bence gayet iyi bir beslenme türkiye şartlarında dediğin yemek 50 tl civaridir zaten bu gidişle üni 1-2 gibi ölürsün zaten para düşünmene gerek kalmaz.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
evden sandviç yapıyorum daha uygun ve sağlıklı geliyor bana

bwNN

80+ Silver
Poğaça yenmez be hocam margarin deposu. Gidin doğru düzgün yemek yiyin

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poğaça yenmez be hocam margarin deposu. Gidin doğru düzgün yemek yiyin
3 poğaça çok mu zararlı olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kilo diğer öğünlerinede bağlı, ama 4 poğaça da çok yağlı. Sivilce, yağlanma vs. durumu olur. Evde sandviç yapıp götürmeni tavsiye ederim hem fiyat açısından daha uygun olur dışarıya göre.
Sivilcem biraz var, yağlanma oldu mu bilmiyorum ama kilo almakta istemiyorum. tam sınırdayım çünkü. diğer öğünlerimde sabahleyin çikolata ekmek azcık. eve geldiğimde 2 tabak pilav kurufasulye veya pilavın üstüne başka bir şey. 7-8 gibi de sadece çay veya yanına nadiren ufak tatlımsı abur cubur

Kanka bence gayet iyi bir beslenme türkiye şartlarında dediğin yemek 50 TL civaridir zaten bu gidişle üni 1-2 gibi ölürsün zaten para düşünmene gerek kalmaz.
ciddi misin .d

7171132

80+ Bronze
Şu anda liseye gitmiyorum fakat gittiğim zaman öğle arasında okuldan çıkmamıza izin verilmiyordu. Annem evde güzel bir sandviç hazırlıyordu onu yiyordum okulda.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Kantinden d9ner (40tl) tek yenilebilir şey o

Şu anda liseye gitmiyorum fakat gittiğim zaman öğle arasında okuldan çıkmamıza izin verilmiyordu. Annem evde güzel bir sandviç hazırlıyordu onu yiyordum okulda.
Bir sandibiç doyurmuyor

Reindi

80+ Silver
a101 de sandiviçler satılıyor hazır ondan alsın alabilen dardanelin hazırca çok güzel ben işte ondan yiyorum

Kara*

80+ Silver
Uygun oluyorsa arada meyve falan ye veya evden kendine dürüm ekmek arası falan yap bıkarsın anca poğaçaya.

bwNN

80+ Silver
3 poğaça çok mu zararlı olur?

Sivilcem biraz var, yağlanma oldu mu bilmiyorum ama kilo almakta istemiyorum. tam sınırdayım çünkü. diğer öğünlerimde sabahleyin çikolata ekmek azcık. eve geldiğimde 2 tabak pilav kurufasulye veya pilavın üstüne başka bir şey. 7-8 gibi de sadece çay veya yanına nadiren ufak tatlımsı abur cubur

ciddi misin .d
Hocam benim bildiğim poğaçalar margarinle yapilir ve margarin dunyadaki en zararlı maddelerden biri bence. Ben lisede kendim goturuyordum 11 de falan Sandwich hem daha saglikli.

Top Bottom