Kilo diğer öğünlerinede bağlı, ama 4 poğaça da çok yağlı. Sivilce, yağlanma vs. durumu olur. Evde sandviç yapıp götürmeni tavsiye ederim hem fiyat açısından daha uygun olur dışarıya göre.Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
evden sandviç yapıyorum daha uygun ve sağlıklı geliyor banaBen öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
3 poğaça çok mu zararlı olur?Poğaça yenmez be hocam margarin deposu. Gidin doğru düzgün yemek yiyin
Sivilcem biraz var, yağlanma oldu mu bilmiyorum ama kilo almakta istemiyorum. tam sınırdayım çünkü. diğer öğünlerimde sabahleyin çikolata ekmek azcık. eve geldiğimde 2 tabak pilav kurufasulye veya pilavın üstüne başka bir şey. 7-8 gibi de sadece çay veya yanına nadiren ufak tatlımsı abur cuburKilo diğer öğünlerinede bağlı, ama 4 poğaça da çok yağlı. Sivilce, yağlanma vs. durumu olur. Evde sandviç yapıp götürmeni tavsiye ederim hem fiyat açısından daha uygun olur dışarıya göre.
ciddi misin .dKanka bence gayet iyi bir beslenme türkiye şartlarında dediğin yemek 50 TL civaridir zaten bu gidişle üni 1-2 gibi ölürsün zaten para düşünmene gerek kalmaz.
Bir sandibiç doyurmuyorŞu anda liseye gitmiyorum fakat gittiğim zaman öğle arasında okuldan çıkmamıza izin verilmiyordu. Annem evde güzel bir sandviç hazırlıyordu onu yiyordum okulda.
a101 de sandiviçler satılıyor hazır ondan alsın alabilen dardanelin hazırca çok güzel ben işte ondan yiyorumBen öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
Uygun oluyorsa arada meyve falan ye veya evden kendine dürüm ekmek arası falan yap bıkarsın anca poğaçaya.Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
Hocam benim bildiğim poğaçalar margarinle yapilir ve margarin dunyadaki en zararlı maddelerden biri bence. Ben lisede kendim goturuyordum 11 de falan Sandwich hem daha saglikli.3 poğaça çok mu zararlı olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sivilcem biraz var, yağlanma oldu mu bilmiyorum ama kilo almakta istemiyorum. tam sınırdayım çünkü. diğer öğünlerimde sabahleyin çikolata ekmek azcık. eve geldiğimde 2 tabak pilav kurufasulye veya pilavın üstüne başka bir şey. 7-8 gibi de sadece çay veya yanına nadiren ufak tatlımsı abur cubur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ciddi misin .d