TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
neredeyse uğruna sınıfta kalıyorudmClash Of Clans. Sırf oynamak için dersten kaçıp tuvalete gittiğim bir oyundu.
neredeyse uğruna sınıfta kalıyorudmClash Of Clans. Sırf oynamak için dersten kaçıp tuvalete gittiğim bir oyundu.
derste clash royalede sınıftakilerle vs atmak kadar eğlenceli bişey yok öğretmenden gizli aşırı sarıyorBiliyorsunuz 5 gün sonra okul açılıyor. Okulda teneffüslerde oynayabileceğim mobil oyun önerisi istiyorum. Ücretli ücretsiz farketmez. Ücretli 10 TL'yi geçmezse sevinirim.
klan savaşı varken arkadaşlarla tuvalette saklanmıştık dersten kaçıpneredeyse uğruna sınıfta kalıyorudm
Aynısı. Klan savaşlarında sürekli kendimi tuvalete kitlerdim hocalar gelince ses çıkarmadan beklerdimderste clash royalede sınıftakilerle vs atmak kadar eğlenceli bişey yok öğretmenden gizli aşırı sarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
klan savaşı varken arkadaşlarla tuvalette saklanmıştık dersten kaçıp
uno satranç clash royale bşaka bir şeye de gerek yok boş derslerde de hocayı umursamadığım zamanlar araba drift oyunları oynuyordumBiliyorsunuz 5 gün sonra okul açılıyor. Okulda teneffüslerde oynayabileceğim mobil oyun önerisi istiyorum. Ücretli ücretsiz farketmez. Ücretli 10 TL'yi geçmezse sevinirim.
2 disipline giden arkadaşım o7derste clash royalede sınıftakilerle vs atmak kadar eğlenceli bişey yok öğretmenden gizli aşırı sarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
klan savaşı varken arkadaşlarla tuvalette saklanmıştık dersten kaçıp