Ben 10.sınıftayken derste hiç konuşmadığım için disipline gitmiştim
Bazı hocalar cidden kafadan kırık. Bizim felsefeci adam yaz kış bere, gözlük, maske, mont giyiyor. Araba almış sadece eve gelene kadar kullanıp bırakmış. Titizlik hastalığı var iyi yaşamış bu yaşa kadar. Bir de tüm sınıfın felsefe ort 50 olacak şekilde değişik sayılarla yapıyor namıssız9. Sınıfta çantamdan küçük taş çıktı diye disipline gidiyordum
Vallaha ya bazı hocalar değişik ne yapacaksın bu taşı birinin kafasına mi atlicaksin diyor ben taş olduğunu bilmiyorum çantamdaBazı hocalar cidden kafadan kırık. Bizim felsefeci adam yaz kış bere, gözlük, maske, mont giyiyor. Araba almış sadece eve gelene kadar kullanıp bırakmış. Titizlik hastalığı var iyi yaşamış bu yaşa kadar. Bir de tüm sınıfın felsefe ort 50 olacak şekilde değişik sayılarla yapıyor namıssız
Sınıfta kaldıÇocuk yaşıyor mu
Rahmetli olan edebiyat hocası vardı ben mezun olduktan sonra. -Allah rahmet eylesin - Derste iken işim var dedi çıktı. Belli bir süre sonra geri geldi. Oğlanın biri velisini çağırmış benim 35 verdiğim kağıda 55 filan vermişler dedi. ( Ortalama ile geçirmişler herhalde ) dersine girdiğim herkesin notunu aynı şekilde bende yükselttim dedi. Haksızlığa karşıydı.91 aldığım edebiyat sınavında (Sınıftaki en yüksek not) başka bir çocuk 50 aldı. Hoca dilekçe verip 100 aldırdı çocuğa.
Pc mavi ekran yedi için hoca beni sınıftan atmıştı hiç bişe yapmadım uyucaktım az kalsınBen 10.sınıftayken derste hiç konuşmadığım için disipline gitmiştim
Aynı renk olduğu sürece sıkıntı çıkması çok saçma.Okula lacivert renk kumaş pantolon yerine lacivert renk keten pantolon ile geldim diye içeriye almamışlardı. Sıra arkadaşımda 1-2 haftadır keten ile gelirdi. Ben ilk kez giymiştim. Kontrol bana denk geldi.