Neler Yeni

Okulda yaşadığınız olay/lar nedir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
. Fakat analtırken arkadaş grubunda böyle şeyler yapıyoruz falan dedi ama öyle bir şey yok. Sınıftaki kızlar dik dik bakmaya başladı falan, kötü hissettim.
Bu kısmı anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Utanç + üzücü bir anıdan bahsedeceğim.
5. sınıfta saçım uzun olduğu için (çok uzun değil, normal tıraş vaktini -ayda bir- 1 hafta kadar aşmış uzunlukta idi) pzt. günü okula girişte müdür yardımcı 20-25 kişiyi spor salonuna topladı. Önüne gelene bağırdı, vurdu, bana da tekme attı. Üstüne belge imzalattı. O zamanlar o belgeler okulda, arkadaşlar arasında küçük düşürücü bir durumdu. Tabi sınıfa çıkınca kimseye diyemedim o günü öyle bomboş, tüm hayatımın karardığını düşünerek geçirdim. Yok sicilimize işleniyormuş, iş bulamazmışız falan fişman... (Tabi sonradan öğrendim hiçbir işe yaramadığını.)
Anlamıyorum müdürlerin hocaların saçımıza karışmasına ne hakkı var disiplin yasalarında böyle bir şey yok
Hukuken yasak değil diye biliyorum.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kizlarin soguma sebebi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erkek :D
Sadece kızların soğuması değil genel olarak insanların içinde bu yaşanıyormuş gibi anlatmadı rezil bir durum :( Neyse ki gerçekten yakın bi arkadaş ortamımız var da çok uzun süre öyle bir izlenim olacağını sanmıyorum.
Bu kısmı anlamadım.
Yani bu bizim arkadaş ortamımızda olağan bir şey dedi. Ki böyle bir şey yok kimse ulu orta yerde geğirmiyor. O öyle söyleyince kızlar bize dik dik baktı.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Anlamıyorum müdürlerin hocaların saçımıza karışmasına ne hakkı var disiplin yasalarında böyle bir şey yok
Hukuken yasak değil diye biliyorum.
O neyse de o gün, o saçma sapan belgeyi imzaladım diye hayatımın karardığını düşünüp üzüldüğüme hala üzülürüm. :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bir gün 6.sınıftı ingilizce dersindeydik hoca cümle söyletiyordu yani bir ünite ile alakalı (hangi ünite unuttum) cümle kurmamızı istiyordu ben yanlışıkla hocaya i love you diyerek basladım. Hocanın cinsiyeti kızdı😂 i love you dememin sebebi ise bir kaç gündür bu kelimeyi dalga şaka amaçlı çok kullanmışdım ağzıma dolanmış tı , o an bir utandım varya hoca bir gülüyor sınıfta gülmeyen kalmadı allah bir daha yaşatmasın.

(Edit)2. Olay ; tenefüste bahçede matematik hocamla sohbet ederken üstüme kuş pisliğini yaptı. Hoca gülmekten öldü 😂

Daha bir sürü varda bunları anlatmak istedim :)

Sizin yaşadığınız olay/lar nedir ?
8.sınıfta resim dersinden çıkmıştık hocada kızlara çok iyi davranıyo erkeklere eh işte davranıyo bende hoca çıktı nassa diye arkamdaki arkadaşa lan bu hocada kızları kayırıyo bütün kızlar onun olsun dedim tabi bu kadar sade bir dille değil arada baya küfür vardı sonra önümü bi döndüm hoca sınıfta oturuyomuş duydumu duymadımı bilmiyorum hiçbişey dememişti ama baya bi ödüm patlamıştı ya duyduysa diye.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bir gün 6.sınıftı ingilizce dersindeydik hoca cümle söyletiyordu yani bir ünite ile alakalı (hangi ünite unuttum) cümle kurmamızı istiyyordu ben yanlışıkla hocaya i love you diyerek basladım. Hocanın cinsiyeti kızdı😂 i love you dememin sebebi ise bir kaç gündür bu kelimeyi dalga şaka amaçlı çok kullanmışdım ağzıma dolanmış tı , o an bir utandım varya hoca bir gülüyor sınıfta gülmeyen kalmadı allah bir daha yaşatmasın.

(Edit)2. Olay ; tenefüste bahçede matematik hocamla sohbet ederken üstüme kuş pisliğini yaptı. Hoca gülmekten öldü 😂

en utanç değil de kötü olayı anlatıcam çünkü utanç olan konu baya utanırım ama benden kaynaklı değildi neyse
tam olarak 7 sene 30 mal ilen okudum
sosyallik nedir bilmem
herkes ortaokul hayatıı anlatır ben unutmak istiyom
allah korusun
sınıfınızda 2 3 mal varsa şükredin

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
8.sınıfta resim dersinden çıkmıştık hocada kızlara çok iyi davranıyo erkeklere eh işte davranıyo bende hoca çıktı nassa diye arkamdaki arkadaşa lan bu hocada kızları kayırıyo bütün kızlar onun olsun dedim tabi bu kadar sade bir dille değil arada baya küfür vardı sonra önümü bi döndüm hoca sınıfta oturuyomuş duydumu duymadımı bilmiyorum hiçbişey dememişti ama baya bi ödüm patlamıştı ya duyduysa diye.
Bende beni en çok seven hocalardan samimi olduğum beni iyi bilen bir hocamdı 6.sınıfta tenefüs bitimi zili çaldıktan sonra sınıfa girerken ayağımla kapıya vurarak girmisdim içerde hocayı görünce damarlarımdaki kan dondu.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Lan bütün sayfaları okudum gülme krizine girdim haykırıyorum evde. Annem geldi oğlum iyi misin diyor, 🤣🤣

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
bir gün 6.sınıftı ingilizce dersindeydik hoca cümle söyletiyordu yani bir ünite ile alakalı (hangi ünite unuttum) cümle kurmamızı istiyordu ben yanlışıkla hocaya i love you diyerek basladım. Hocanın cinsiyeti kızdı😂 i love you dememin sebebi ise bir kaç gündür bu kelimeyi dalga şaka amaçlı çok kullanmışdım ağzıma dolanmış tı , o an bir utandım varya hoca bir gülüyor sınıfta gülmeyen kalmadı allah bir daha yaşatmasın.

İlkokulda öğretmenime anne demiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,202
Üyeler
164,975
Son üye
MacitDR
Top Bottom