Neler Yeni

Okuldaki kıza iltifat etsem dikkatini çeker mi?

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
Okulda hoşlandığım bir kız var instagramdan takipleşiyoruz ona okulda iltifat etsem durduk yere işte sweatin güzelmiş saçın güzel olmuş gibisinden ama sonrasında bir şey demeden gitsem dikkatini çeker mi bir süre böyle devam ettikten sonra yazar mı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,413
İsim
Oğuz
Böyle iltifatlar güzeldir, diyebilirsin ama herkeste dikkat çekmeyebilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Okulda hoşlandığım bir kız var instagramdan takipleşiyoruz ona okulda iltifat etsem durduk yere işte sweatin güzelmiş saçın güzel olmuş gibisinden ama sonrasında bir şey demeden gitsem dikkatini çeker mi bir süre böyle devam ettikten sonra yazar mı
Şimdi diyip çekip gidersen ben kız olsam sana sapık bile diyebilirdim sanırım ama biraz muhabbet açsan niyetini anlardım şahsen

Rulep

80+ Gold
kız yani diyeni çoktur. Yazar mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez sweatin güzelmiş değilde yakışmış desen daha güzel olur

"thorxium"

80+ Bronze
saçın güzelmiş diyip soyutlanma bence birşeyler söyle arada ,he btw saçın çok güzel olmuş
diyebilirsin.

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçın güzelmiş diyip soyutlanma bence birşeyler söyle arada ,he btw saçın çok güzel olmuş
diyebilirsin.
kız yani diyeni çoktur. Yazar mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez sweatin güzelmiş değilde yakışmış desen daha güzel olur
Şimdi diyip çekip gidersen ben kız olsam sana sapık bile diyebilirdim sanırım ama biraz muhabbet açsan niyetini anlardım şahsen
Böyle iltifatlar güzeldir, diyebilirsin ama herkeste dikkat çekmeyebilir.
yardımınız için teşekkürler okul zaten küçük bir okul herkes birbirini tanıyor nerdeyse pek sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum sapık damgası yeme konusunda vs

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,620
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hyr onlar için sıradan hatırlamaz bile en etkileyicisi bile

Ekler

• sa.jpg
    sa.jpg
    91.6 KB · Hit: 50

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,594
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kızı iltifata boğma yanına git bugün çok güzel kokuyosun/saçların çok güzel olmuş/makyajın çok güzel olmuş gibi şeyler söyle sonrasında biraz sohbet et ama bunları peş peşe söyleme

Saintes Maries

80+ Bronze
Kıza durduk yere gidip de iltifat saydırmanı tavsiye etmem. İlk önce git bir yanına sohbet et, ne haber nasılsın fasılları bitsin sonra kızı bunaltmamak şartıyla yerli yerinde iltifatlarda bulunabilirsin.

Rulep

80+ Gold
Kızı iltifata boğma yanına git bugün çok güzel kokuyosun/saçların çok güzel olmuş/makyajın çok güzel olmuş gibi şeyler söyle sonrasında biraz sohbet et ama bunları peş peşe söyleme
makyajın çok güzel olmuş demek olmaz gibi bence

2mApoo

80+ Silver
Bence en iyisi "sweatin güzelmiş".
Ufak birkaç beyaz yalan at ardından tamamdır bu iş :D

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
Bence en iyisi "sweatin güzelmiş".
Ufak birkaç beyaz yalan at ardından tamamdır bu iş :D
makyajın çok güzel olmuş demek olmaz gibi bence
Kıza durduk yere gidip de iltifat saydırmanı tavsiye etmem. İlk önce git bir yanına sohbet et, ne haber nasılsın fasılları bitsin sonra kızı bunaltmamak şartıyla yerli yerinde iltifatlarda bulunabilirsin.
zaten iltifata boğmicam bir tane söylerim geçerim benimde amacım şu okulda bir çok kişi bu kıza yazıyordur bence bende ig den yazsam ilerde dicek bana yürüyor eğer böyle kendiliğinden olduğunu düşünürse benim için daha olumlu olur benimde yüz yüze kız işlerinde hiç tecrübem yok bakalım nolcak

Top Bottom