Neler Yeni

Okuldaki zorbalara ne yapılmalı ?

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
Arkadaşlar biz bu kişiyle bayadır yakın arkadaşız son bir senedir benimle uğraşıyor bende çok kafaya takan biri değilim o yüzden bunun şiddetini git gide arttırdı öenceden böyle değildi bir sendir felan farklı bir gurupla takılıyor istesem bende aralarına dahil olabiliyorum sosyal bir insanım birden fazla gurubun içerisindeyim fakat bu gurupla benim kafa yapım uyuşmuyor o yüzden çok dahil olmuyorum bizimde ergenlik zamanları bu çocuğu valodur loldür o tarz oyunlar oynatmaya başladılar o oyunlarada dönen muhabbetleri biliyorsunuzdur küfür c*ns*llik hakında konuşuyorlar sürekli bu cocukta artık o elemanlar gibioldu durduk yere vuruyor üstümdeki kıyafeti felan boyuyor bende cok takmıyorum çünkü nadir yapıyordu bir şey demediğim için bunları sıklaştırdı bahsettiğim grupda elemanlar ve o cocukla tek olduğum zaman gayet normal davranıyorlar fakat ne zamaz iş toplu ortamlara grup olaylarına dönse sıkıntı yaşıyoruz ve bugün bizden küçük sınıfların maçı vardı taraftar olarak gitti bayada iyi geçti maç bittiğinde bizim sınıftan bir kaç kişiyle bir kaç kişiyle oturuyorduk bu arada bu çoçuk bizim takımın kaptanı maçlar yaklaşıyor bu çocugun yanında çok yalakası var çocuk bana vurduğu zaman karşılık verince etrafındakiler '' aaa aliye vurdu '' diyorlar ismi ali değil örnek verdim neyse bu çocuk biz oturuken durduk yere ana bacı muhhabetlerine girdi biraz kavga ettik yanında yalakalarıda vardı sonra biz kavga ederken bu babasının arabasını gördü yanına gitti giderken gine aynı seyleri söyledi sağlam bir yumruk atmadığım için pişmanım eve giderken bi çocukla beraber gitti tezavrattan dolayı sesim baya kötüdü dedi ağlıyor musun felan yok dedim biraz sövdüm çocuga muhabbeti felan geçti oda yalaka sayılabilecek bir durumda ona dedim yaptıgı ........ degilmi dedim oda bisey demeyim felan dedi ben olsam döverdim felan dedi sırf en yakın arkadaşım diye aramızda yaşananlardan dolayı bir şey yapmamıştım eve gelince biraz sorguladım yarına 10 sayfa yazma ödevi var saat 11 30 geliyor bunu düşünmekten daha 2. sayfadayım çok aklıma takıldı sizlere danışayım dedim ne yapmalıyım aynı şeyi yarın diyecegine eminim onu tekrar dediginde tüm gücümle suratına vurmayı düşünüyorum mecbur okulda nefsi müdafa sayılır mı ceza alırmıyım ne yapamam gerek kafam çok karışık

tunaany7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tunahan
okulda vurmasan daha iyi çıkışta bul onu

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mecbur okulda babası alıyor

nietzsche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Çoban
Benim ruhsal bir hastalığım var. İnsanları değil sadece birbirimizle şakalaştığımız birkaç kişiden oluşan bir arkadaş grubum vardı. O grubun içinden bir çocukla dalga geçerdik. Yazın, kışın istisnasız bere takardı kazak giyerdi. Bir hastalığı da yoktu yani. Bununla sürekli dalga geçerdik. LoLde ben garen birincisiydim vs. diyordu onla da dalga geçmiştik. Bu tarz hafif konular arkadaş arasında sıkıntı olmayacak şeyler. Ama insanların rahatsızlıklarıyla dalga geçmeye başladığın andan itibaren işlerin rengi değişiyor. Ben de sürekli dalga geçilen bir tip olmuşumdur hayatımda. Tarzıma, tipime hatta müzik zevkimle bile zorbalanmışımdır zamanında. Bu bere takan çocuk en sonunda benim rahatsızlığımla alakalı dalga geçti. Seni bulacağım haberin olsun yazdım. Avm de başka bir arkadaşımla otururken o geldi bir anda. Ayağı kalktım küfür ede ede, bağıra çağıra tartıştık. O günden sonra ne benimle uğraştı ne ben onunla konuştum. Keza benimle alınmadığım derecede dalga geçen insanlar da beni zorbalamayı bıraktı o anı görünce. Demem o ki insanlara biraz olsun gözdağı verdiğin zaman bir şeyler değişmeye başlıyor. Olgunluğunu ortaya koymalısın. En basitinden onları tanıyorsun, konuşmak istemediği insanlara benzesen belki konuşmayı keserler seninle. İnan bana zorbalamayı bırakacaklarına hiç konuşmasınlar daha iyi.
Çocukluğumdan beri alışkınım ben bu duruma. Mahallede, okulda hatta hastanede bile zorbalanmış bir genç olarak konuşuyorum hani insanlar gerçekten ilgi odağı olmak istiyor. Benim rahatsızlığımla dalga geçen çocuk, sadece arkadaş ortamındaki komik kişi olmak için insanların psikolojik rahatsızlıklarıyla alay edebilecek, zorbalayabilecek kadar namussuz ve ikiyüzlü bir insandı. Bunların hepsi sadece iyi niyeti suistimalden başka bir şey değil. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen de olgunlaşmaya başlayacaksın onlar da. Sen kendi yoluna bak ama kendini de ezdirme. Bu sana da sıkıntı yaratır. Biriktirip ailene patlarsın. Seni kıran insanlar yüzünden hayatta kırmayacağın insanları üzersin. Ben rahatsızlığım yüzünden annemin gözü önünde elimde B*çak ile durduğumu biliyorum :D. Annemin döktüğü o gözyaşlarının sebebi; benim rahatsızlıklarımla alay eden insanlar. İçime attım, sustum. En sonunda kırmak istemeyeceğim insanlara patladım. Benim gibi olma.

-İyi forumlar.

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ruhsal bir hastalığım var. İnsanları değil sadece birbirimizle şakalaştığımız birkaç kişiden oluşan bir arkadaş grubum vardı. O grubun içinden bir çocukla dalga geçerdik. Yazın, kışın istisnasız bere takardı kazak giyerdi. Bir hastalığı da yoktu yani. Bununla sürekli dalga geçerdik. LoLde ben garen birincisiydim vs. diyordu onla da dalga geçmiştik. Bu tarz hafif konular arkadaş arasında sıkıntı olmayacak şeyler. Ama insanların rahatsızlıklarıyla dalga geçmeye başladığın andan itibaren işlerin rengi değişiyor. Ben de sürekli dalga geçilen bir tip olmuşumdur hayatımda. Tarzıma, tipime hatta müzik zevkimle bile zorbalanmışımdır zamanında. Bu bere takan çocuk en sonunda benim rahatsızlığımla alakalı dalga geçti. Seni bulacağım haberin olsun yazdım. Avm de başka bir arkadaşımla otururken o geldi bir anda. Ayağı kalktım küfür ede ede, bağıra çağıra tartıştık. O günden sonra ne benimle uğraştı ne ben onunla konuştum. Keza benimle alınmadığım derecede dalga geçen insanlar da beni zorbalamayı bıraktı o anı görünce. Demem o ki insanlara biraz olsun gözdağı verdiğin zaman bir şeyler değişmeye başlıyor. Olgunluğunu ortaya koymalısın. En basitinden onları tanıyorsun, konuşmak istemediği insanlara benzesen belki konuşmayı keserler seninle. İnan bana zorbalamayı bırakacaklarına hiç konuşmasınlar daha iyi.
Çocukluğumdan beri alışkınım ben bu duruma. Mahallede, okulda hatta hastanede bile zorbalanmış bir genç olarak konuşuyorum hani insanlar gerçekten ilgi odağı olmak istiyor. Benim rahatsızlığımla dalga geçen çocuk, sadece arkadaş ortamındaki komik kişi olmak için insanların psikolojik rahatsızlıklarıyla alay edebilecek, zorbalayabilecek kadar namussuz ve ikiyüzlü bir insandı. Bunların hepsi sadece iyi niyeti suistimalden başka bir şey değil. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen de olgunlaşmaya başlayacaksın onlar da. Sen kendi yoluna bak ama kendini de ezdirme. Bu sana da sıkıntı yaratır. Biriktirip ailene patlarsın. Seni kıran insanlar yüzünden hayatta kırmayacağın insanları üzersin. Ben rahatsızlığım yüzünden annemin gözü önünde elimde B*çak ile durduğumu biliyorum :D. Annemin döktüğü o gözyaşlarının sebebi; benim rahatsızlıklarımla alay eden insanlar. İçime attım, sustum. En sonunda kırmak istemeyeceğim insanlara patladım. Benim gibi olma.

-İyi forumlar.
kesinlikle oda gözönün olmak için yapıyor ama bir şeyler yapmasam daha kötü olacağını biliyorum teşekkürler

Golf 4 R32

80+ Silver
Tepki göstermekten çekinme. Bu arada kaçıncı sınıfsın?

Golf 4 R32

80+ Silver
7 bu konuyu saldım artık konu dışı yapmamıştım az hit alıyor diye
Yaşın küçükmüş aslında. Bu yaşlarda bahsettiğin gibi şımarık çocuklar çok olur sende biraz tepki göster onlara.

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
Yaşın küçükmüş aslında. Bu yaşlarda bahsettiğin gibi şımarık çocuklar çok olur sende biraz tepki göster onlara.
tamamdır kademe yükselterek ilerleyeceğim teşekkürler.

RONALDINHO

80+ Silver
vurun parçalayın kırın fenere yaptığımız gibi

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Bahadır
babasinin gozu onunde saglam bir yumruk at arkadaslarin falan da gorsun bunu daha kimse karisamaz sana

Top Bottom