Neler Yeni

Okullar açılacak mı ? Sınavlardan bütün müfredattan mı sorumlu olacağız ?

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
halinize az şükredin ben üniversite sınavına gire... pardon o bana girecek

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
bence açılmaz milleti sadece korkutuyorlar sınva yapıcaz sınav geliyor geldi hay ucundan kaçı haftaya sınav bu gün sınav gelecek ay sınav 2 aya sınav olucaz olduk olacaz hadi

sınav yapılmasını mantıklı bulmuyorum online dersler verimli geçmiyor ilk 3 ay köyde olduğum için internetten dolayı derslere kkatılamadım taşındık ve yeni okula geçtim orası güzel online eğitim olarak ama hala eğitim olarak yeterli değil sınav yapılması mantıklı değil özellikle devlet okularının atadığı 30 dakikalık sürenin 10 dakikası ekran açmaya 5 dakikası herkesin derse girmesi 5 dakika hocanın uygulamayı açması 10 dakika ders dinliyoruz resmen o yüzden benim konularım baya bi eksik ve bu yüzden yapılmasını doğru bulmuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke Ziya bey koltuk sevdasından vazgeçse. Bu kadar kötü bir bakan görmedim ben.
çoğu başımızda olan koltuğuna yapışmış durumda umarım şu huylarından vaz geçerler interneti olmayan çocuğa tablet yada altyapısı olmayan çocuğa tablet vermeyle çözülmez bu eğitim...

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
çoğu başımızda olan koltuğuna yapışmış durumda umarım şu huylarından vaz geçerler interneti olmayan çocuğa tablet yada altyapısı olmayan çocuğa tablet vermeyle çözülmez bu eğitim...
Bu dediğine inanıyor musun?? Bunlar sülük gibi yapıştımı kalkmaz. Sadece eğitim bakanı değil, hepsi. Eğitim bakanı kötü yönetiyorda öbürleri çok mu iyi yönetiyor sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom