Neler Yeni

Okullar açılıyor ama kardeşimin astımı var

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Arkadaşlar ben 11. Sınıfım açılmıcak bizim ama kardeşim küçük olduğundan onun okulları açılıyor. Astımı oldugumdan korkuyorum da ama annem gitsin diyor. Sizce başına bir şey gelir mi?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Arkadaşlar ben 11. Sınıfım açılmıcak bizim ama kardeşim küçük olduğundan onun okulları açılıyor. Astımı oldugumdan korkuyorum da ama annem gitsin diyor. Sizce başına bir şey gelir mi?
Göndermeyin kesinlikle.

rech

80+ Bronze
Başına bişey gelip gelemeyeceğini biz bilemeyiz ama illa göndermicekseniz dilekçe yazıp göndermeyebiliyosunuz

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
kardeşim ben 8.sınıf öğrencisiyim ve astımım ben sınava hazırlandığım için geçen sefer okullar açıldığında astımı olanlar okula gelmeyebilir deideler ama ben 8.sınıf olduğumdan dolayı gittim allah şükür bir sorunumda yok.
eğer kardeşinin enabız üzerinde astım hastası olarak görünüyorsa onu idare senden ister dilekçe yazdırır san veya dilekçe verirler isteğe bağlı olarak gönderirsiniz

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
kardeş kardeşin ilk okul 1.sınıf veya 8.sınıfa gitmiyorsa kesinlikle yollamayın derim sadece derslerini sıkı takip etsin yeter okula gitmiş kadar olur

Top Bottom