Neler Yeni

Okullarda telefonlarin toplanmasi saçmalığı

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Yuh artık o kadar da değil ya, bi' bizde toplamıyorlar bence toplanmamalı zaten.
bizim direk getirmemiz yasak sadece 12 lere serbest biz kutuya filan da koyamıyoz :/

2mApoo

80+ Silver
Derste telefona bakan derse de girmesin bi' zahmet.
Maalesef oluyor. ilk hafta telefonlar toplanmadı. Hoca uyarmaktan ders işleyemiyodu.
lisemizde o kadar alt sınıf deil yani.Son çare topladılar bugün

HoYeon Jung

80+ Gold
Derste oynayanların ki alınsın tabi ama aşırı saçma. Teneffüsler de falan korkudan çıkartamıyoruz. Tabi hocadan hocaya değişiyor, mesela bizde adam gibi bir hoca var. Adam diyor ki telefonunuzu sessize alın şeyimde bile olmaz ama bazıları diyor ki telefonları getirmeyeceksin bile. Sana ne oluyor ya? Sanki derste PUBG oynuyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Ben kapatıp çantama koyuyorum kimsenin ruhu duymuyor

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Değişiyor o.
Biz de toplatılmıyor hatta bazen derslerde bir şey bakmamız gerekirse hocalar izin veriyor.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kapatıp atın çantanıza. Aynı uygulama bizim okulda da var ama ben koymuyorum.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hocam lise 2ye gidiyorum bizde toplamıyorlar tenefüslerde falan telefonla oynayınca bir şey demiyorlar. Toplamamaları bence de saçma.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
biz tüm gün almıyoruz

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
bizde telefon toplamıyorlar
ders bitiyor reels başlıyor öyle akıp gidiyor saatler
bu seneyi şimdiden çok sevdim kıyafetlere de karışmasalar 10 numara olacak

Top Bottom