bizim direk getirmemiz yasak sadece 12 lere serbest biz kutuya filan da koyamıyoz :/Yuh artık o kadar da değil ya, bi' bizde toplamıyorlar bence toplanmamalı zaten.
Bizde deBizde bazı hocalar eğer acil bir şeyse dersten çıkıp telefonla konuşabilmeye bile izin veriyorlar.
Maalesef oluyor. ilk hafta telefonlar toplanmadı. Hoca uyarmaktan ders işleyemiyodu.Derste telefona bakan derse de girmesin bi' zahmet.
Ben kapatıp çantama koyuyorum kimsenin ruhu duymuyorLise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Niye bozulsun durduğu yerde?telefonlarimiz bozulmaz mi
Çalınması düşük bir ihtimal. Hiç kimsenin böyle bir risk alacağını sanmam. Kaldı ki okulların her yerinde kamera var biri çalsa bile kolayca bulunabilir.çalınırsa sorumlusu kim olacak
Değişiyor o.Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
biz tüm gün almıyoruzLise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
bizde telefon toplamıyorlarLise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak