Yazmıyordu oyle bir maddeEski okulumda bize form imzalatmıslardı toplandığında herhangi bir zarar gelirse okul sorumlu değildir diye büyük ihtimal kayıt olurken size de benzer birsey imzalattılar
Kullanan öğrencilerin elinden alınıp velisine teslim edilmeli bencekatılmıyorum
ama haklısın zarar görürse sıkıntı ama,
cidden öğrenciler derste bile ilgilendiği için bi disiplinsizlik oluşuyor.
Aynı yaştayız, bizde sabah dolaba koyuyoruz çıkışta alıyoruz.Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
bizde toplanmiyordu 9. siniftan birkac çömez telefonla oynarken yakalandigi icin artik toplaniyorLise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Valla berbat bi sistemdeyizAynı yaştayız, bizde sabah dolaba koyuyoruz çıkışta alıyoruz.
Ve pantolonum siyah kot ve rengi biraz açılmış diye okula almadılar.
Pantolon eğitime engelmi ? elinde cetvel vileda sopası olmayan hoca yok.
Bu kadar cahil bir zihniyet görmedim sanki hala 70 lerdeyiz.
Müdür yardımcısı sığır zaten gömlek göbeğe kadar inmiş ozaman sende öyle gelemezsin okula birader.
verme ?Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Bizim okulda normalde telefonlar sabah ilk ders toplanıp son dersin sonunda veriliyordu. Ama pandemiden dolayı toplanmıyor.Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
lise 1 de toplanıyordu şuan lise 3 deyim ne lise 1 ler ne biz hiç kimse telefonunu dolaba koymuyor derslerde fotoğraf bile çekiliyoruz hocalar zaten çok ders işlemiyor meslekte olduğumuz için oturup sohbet felan ediyoruzLise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Olmaz olurmuöyle şeyler halen var mı yaa
Helal olsunBiz derste clash royale oynuyoz
Adamın derdine bak yaBeden dersine pantolanla gelme zorunluluğu geldi kızlara hava atamıyom şekil yaparak pantulla yapılmıyor