Okullarda telefonlarin toplanmasi saçmalığı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak

Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Eski okulumda bize form imzalatmıslardı toplandığında herhangi bir zarar gelirse okul sorumlu değildir diye büyük ihtimal kayıt olurken size de benzer birsey imzalattılar

Aynı gıcıklık bendede var calinsa varya mahkemeye veririm telefon 5 bin zor aldım sizinkide pahalı biseydir ne var yani çantada dursa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski okulumda bize form imzalatmıslardı toplandığında herhangi bir zarar gelirse okul sorumlu değildir diye büyük ihtimal kayıt olurken size de benzer birsey imzalattılar
Ben imzalamadim vermedimde

katılmıyorum
ama haklısın zarar görürse sıkıntı ama,
cidden öğrenciler derste bile ilgilendiği için bi disiplinsizlik oluşuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,401
Üyeler
192,707
Son üye
koraynzm
Geri