- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam çıraklık okumak için meslek lisesine gidicem amaSana tavsiyem meslek lisesine geçme çıraklığada eşşek gibi çalışırsın 5-6 bin liraya
hocam çıraklık okumak için meslek lisesine gidicem amaSana tavsiyem meslek lisesine geçme çıraklığada eşşek gibi çalışırsın 5-6 bin liraya
İleri de kızların değerli çok anlaşılıyormantığa bak bu yaşta kız çevresi çok önemli zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bilgisayarcı işi biraz sıkıntı madem yapacağın tek şey meslek lisesine geçip elektrik soğutma vs birşeyleri meslek edinip onun üzerine ya esnaflık yapacaksn ya özel firmalara falan gireceksin karar senin
dediğin doğru aynısını yasadımKanka bırakma kız çevren kalmaz.
Hocam nası gidiyor ? okulmu işmi ?dediğin doğru aynısını yasadım
bende senin gibi düşünüyordum okulu bıraktım calışmaya başladım3. senem
bu yaş için çok erken kız işleri pişman olacaksınız ilerde karı kızdan uzak durun ciddi ilişkiniz olunca koyuyor eski ilişki yapmanızİleri de kızların değerli çok anlaşılıyor
okuyasın yoksa bırak yaşın küçük erkenden yapmak istediğin iş varsa başla şimdidenArkadaşlar suan 14 yasındayım yakında 15 olucam ve 9. sınıfım. Anadolu lisesinde okuyorum ve universite okunmadan anca lise diploması alınıyor diye biliyorum. Diplomada bizi meslek sahibi yapmıyor. Bu gidişle sınıfta kalıcam. Meslek lisesine geçip 1 gün okula gidip kalan zamanlar çalısıp hem para kazanıp meslek mi edinmeliyim yoksa üniversitemi okuyayım ? derslerim orta gibi ama biraz düşüğe kaçık. Çok kararsızım. Napmalıyım ?
Mesem sistemine geçiş sağlayabilirsinArkadaşlar suan 14 yasındayım yakında 15 olucam ve 9. sınıfım. Anadolu lisesinde okuyorum ve universite okunmadan anca lise diploması alınıyor diye biliyorum. Diplomada bizi meslek sahibi yapmıyor. Bu gidişle sınıfta kalıcam. Meslek lisesine geçip 1 gün okula gidip kalan zamanlar çalısıp hem para kazanıp meslek mi edinmeliyim yoksa üniversitemi okuyayım ? derslerim orta gibi ama biraz düşüğe kaçık. Çok kararsızım. Napmalıyım ?
Evet s*ks partilerini de kaçırdın büyük ihtimaldediğin doğru aynısını yasadım
bende senin gibi düşünüyordum okulu bıraktım calışmaya başladım3. senem
öncelikle okulu bırakıp işe başlamak düşündüğün kadar kolay değil ben liseyi bırakıp araba tamirciliğini sevmediğim içim pvc cam balkon sektörüne atıldım. öncelikle çevredeki esnafları gezip herkese sordum [ herkes çırak arıyor zaten} bana işi öğretecek beni çok ezmeyecek bi dükkan buldum işe başladım. ilk zamanlar iş bilediğin için dükkan temizle takım taşı cam taşı malzeme getir götür yaptırtırıyolar aldığın para haftalık 3k filan herkes parayı alınca işi bırakıyor zaten. ama ben parayı kafama takmadım işi öğrenmeye çalıştım zamanla 5-6 ay sonra işi öğrenmeye başlıyosun sen yapmaya başlıyosun haliyle maaşında artıyor ama uzun zaman az para alıcaksın hergün yani insanlarla tanışıyorsun cevren geniş oluyor hep senden büyüklerle takılacağın için hayata cabuk atılıyosun gözün acık oluyosun bunlarda seni çabuk büyütüyor olgun düşünüyorsun kız çevren bitiyor bizim işlerimiz ağır olduğu için hem güçleniyosun kas yapıyorsun ama çok zor şuan 3. senem artık beni ezen yok çoğu şeyi kendim yapıyorum evlere tek gidebiliyorum insanlar usta diyor. şuan haftalığım 7 bin ama çevrem olduğu için gidiyorum 1 cam değiştiriyorum 2 bin kazanıyorum parayla sıkıntım yok çok güzel para var bu işlerde. Sana yazmaya kalksam anlatsan daha çok şey anlatırım ama kelimelerle ve az uğraşla bu kadar oldu bu dediklerimi göz önüne alarak seçim yapabilirsinHocam nası gidiyor ? okulmu işmi
onları kaçırdık ama çok şey kazandık hayatta hem daha ölmedik partiyi zamanı gelince yaparız.Evet s*ks partilerini de kaçırdın büyük ihtimal
Umarım ama eski tadı verirmi bilememöncelikle okulu bırakıp işe başlamak düşündüğün kadar kolay değil ben liseyi bırakıp araba tamirciliğini sevmediğim içim pvc cam balkon sektörüne atıldım. öncelikle çevredeki esnafları gezip herkese sordum [ herkes çırak arıyor zaten} bana işi öğretecek beni çok ezmeyecek bi dükkan buldum işe başladım. ilk zamanlar iş bilediğin için dükkan temizle takım taşı cam taşı malzeme getir götür yaptırtırıyolar aldığın para haftalık 3k filan herkes parayı alınca işi bırakıyor zaten. ama ben parayı kafama takmadım işi öğrenmeye çalıştım zamanla 5-6 ay sonra işi öğrenmeye başlıyosun sen yapmaya başlıyosun haliyle maaşında artıyor ama uzun zaman az para alıcaksın hergün yani insanlarla tanışıyorsun cevren geniş oluyor hep senden büyüklerle takılacağın için hayata cabuk atılıyosun gözün acık oluyosun bunlarda seni çabuk büyütüyor olgun düşünüyorsun kız çevren bitiyor bizim işlerimiz ağır olduğu için hem güçleniyosun kas yapıyorsun ama çok zor şuan 3. senem artık beni ezen yok çoğu şeyi kendim yapıyorum evlere tek gidebiliyorum insanlar usta diyor. şuan haftalığım 7 bin ama çevrem olduğu için gidiyorum 1 cam değiştiriyorum 2 bin kazanıyorum parayla sıkıntım yok çok güzel para var bu işlerde. Sana yazmaya kalksam anlatsan daha çok şey anlatırım ama kelimelerle ve az uğraşla bu kadar oldu bu dediklerimi göz önüne alarak seçim yapabilirsin
onları kaçırdık ama çok şey kazandık hayatta hem daha ölmedik partiyi zamanı gelince yaparız.
ilk hatanda dayak yemeye razıysan meseme geçebilirsin.Arkadaşlar suan 14 yasındayım yakında 15 olucam ve 9. sınıfım. Anadolu lisesinde okuyorum ve universite okunmadan anca lise diploması alınıyor diye biliyorum. Diplomada bizi meslek sahibi yapmıyor. Bu gidişle sınıfta kalıcam. Meslek lisesine geçip 1 gün okula gidip kalan zamanlar çalısıp hem para kazanıp meslek mi edinmeliyim yoksa üniversitemi okuyayım ? derslerim orta gibi ama biraz düşüğe kaçık. Çok kararsızım. Napmalıyım ?
düşünsene 30 yaşında paran var evin var iyi bir araban var mesleğin var elince mekanlarda partilerde geziyosun lise zamanın aklına bile gelmezUmarım ama eski tadı verirmi bilemem
Diğer türlü ne olacak hocam 4 sene boyunca kuru sıralarda sıkışıp kalacak oda sınıfta kalmaz ise sonra ne olacak elde var sıfır bom boş bir diploma.Sana tavsiyem meslek lisesine geçme çıraklığada eşşek gibi çalışırsın 5-6 bin liraya
dediğim gibi hocam en iyisini yapmış olursun.Hocam zaten meslege gitme sebebim 4 gün çalısıp 1 gün okula gitmek