OKULU BIRAKMALI MIYIM

Selam arkadaşlar ben 11. Sınıf öğrenciyim 1 senedir reklam tabela sektöründe çalışıyorum işin zorluklarini ne kadar para kazandıklarını vs biliyorum üniversite okumak istemiyorum evet biliyorum lisede son senem ama bırakıp açıktan bitirmek istiyorum bu 1 yıl içerisinde meslekte ustalaşıp yüksek maaslarla ise başlayabilirim sizce bırakmalı mıyım
dostum zor durumda değilsen okulunu normal bir şekilde bitir emin ol hayatında çalışmak için bol bol zamanın olacak

28 yaşındayım mühendislik bölümü düşünüyorum tekrar okumak için çalış çalış bi bok olmuyor

Aynen, ne kadar da çalışsan günün birinde arkandan vuranlar olacaktır, seni enayi yerine koyacaklardır...
O yüzden okuyup elinde bir gücün, rütben olmalı ki sıra sana geldiğinde söz hakkın ve karşı çıkma gücün olsun, dünya hep aynı yönde dönmez :D

Antalya Manavgat'ta yaşıyorum ilk işin montaj tabela hazırlama kısmını öğrenmek istiyorum zaten az çok öğrendim folyo kaplama vs 1 1.5 yıldır her boşluğumda çalışıyorum yaz tatili ara tatiller vs sonra da baskı makinalarını kullanmayı öğrenmek istiyorum
Bende Antalyadayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,864
Üyeler
185,333
Son üye
liogle
Geri