Neler Yeni

Okulumu değiştirmeli miyim?

LineX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat Demir
Olay sadece tuvalet değil , ortamıda beğenmiyorum. Özellikle sınıftaki kızlar falan çok beyinsiz sinirim bozuluyor aptalca şeyler yapıyolar sınıfta böyle bi ortamda bulunmaktan dolayı sinirim bozuluyor. Geçeceğim okul çok yeni bir okul ve görünüşü falanda dışdan özel okul gibiydi,tuvaletleri onundanmı pistir acaba bi gidip bakmam gerek.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Bizim okulun tuvaletinin kapısında hedef 2023 yazıyordu

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Merhaba , bidaki sene ortaokul 7.sınıfa geçeceğim. Okulumu değiştirmek istiyorum çünkü şuanki okuduğum okulda arkadaşlarımın bir kısmı ayrılıyor ve ortamını beğenmiyorum , tuvaletleri falan çok pis burnumu kapatıp giriyordum , bazı hocalarda çok kıl sevmiyorum ayrıca bulunduğumuz yerdeki okula abimin arkadaşları gitmemiş bilerek. Yeni okula geçersem yeni bi ortama geçicem ve 2 sene orda kalıcam. Yeni ve güzel bir okul.Oraya geçip geçmemeyi düşünüyorum hem mesafesi daha uzak ve ayrıca gideceğim sınıfta 2 yıldır aynı insanlar olacak oraya alışması var bide kimseyi tanımıyorsun. Sizce napmalıyım?
Ortaokulda boyle şeylerden rahatsız oluyorsan lise de gecmis olsun kardesim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim okulun tuvaletinin kapısında hedef 2023 yazıyordu
eh 2028 e kaldi artik

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba , bidaki sene ortaokul 7.sınıfa geçeceğim. Okulumu değiştirmek istiyorum çünkü şuanki okuduğum okulda arkadaşlarımın bir kısmı ayrılıyor ve ortamını beğenmiyorum , tuvaletleri falan çok pis burnumu kapatıp giriyordum , bazı hocalarda çok kıl sevmiyorum ayrıca bulunduğumuz yerdeki okula abimin arkadaşları gitmemiş bilerek. Yeni okula geçersem yeni bi ortama geçicem ve 2 sene orda kalıcam. Yeni ve güzel bir okul.Oraya geçip geçmemeyi düşünüyorum hem mesafesi daha uzak ve ayrıca gideceğim sınıfta 2 yıldır aynı insanlar olacak oraya alışması var bide kimseyi tanımıyorsun. Sizce napmalıyım?
hocam sevdiğin arkadaşlar gidiyorsa git sende ama onlarla bağı kesmemeye çalış olmadı yeni yerde edemedin arkadaş elindekilerle takılırsın
aslında sosyal konuda başarılı biriysen 8. sınıfta bile gitsen arkadaş bulur , iyi ortamın olur bende senin gibi yaptım ama sosyal açıdan çok başarılı olmadığım için sadece kendime 1 en iyi arkadaş bulabildim onun dışında diğerleri ile yakın ilişkim olamadığı için hep bazı konularda dışlandık mesela sınıflar bölünürse ilk sizi yollarız gibi , bir ara bir olay olmuştu suçsuz olmamıza rağmen hakkımızda asılsız konuşmuşlardı ve o kişi yakalanamamıştı onu onların arasından biri yaptı ama kabak bize patladı
neyse eğer sen yeni ortamı sevdirttirirsen kendini başın yere değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,395
Üyeler
163,656
Son üye
tax haven turkey
Top Bottom