QRuder
80+ Silver
welcome to endüstri meslek ?, anadolu lisesi olma imkanı yok37 erkek 6 kız
welcome to endüstri meslek ?, anadolu lisesi olma imkanı yok37 erkek 6 kız
aynı kaderi paylaşıyoruz gülümorta diyebilirim, sınıfta konuşabileceğim kimse görünmüyor umarım ileride de böyle olmaz.
İdeal yeterli37 erkek 6 kız
alakasi yok kanka benim dustugum sinif keko 3ube kayniyor ama beni gorsen yabanci öğrenci sanarsinKız yok, tipler garip, enteresan insanlar, boş konuşanlar, dallamalar, öyleler böyleler. Konuda gördüğüm tüm entrylerin özeti bu. %50 si de kız muhabbeti. Sınıflar değiştirildiyse arkadaşlar sizin de orada olmanızın ortak bir nedeni olmalı... Demem o ki, belkide...
biz de niye 22 kız 12 erkek varİyi ama cinsiyet dağılımı çok dengesiz kişi başı 0,16 kız düşüyor
denicem. sinif degisikligi de yapmiyolarSınav senesinin verdiği stres ile daha kötüsü olur. Psikolojini sağlam tutmaya bak.
11.sınıfa geçtim ve konular zor yani bide özelde okuduğum için dersler 45 50dk akşam 5'e kadar ders işlediğimiz için bunaltıcıydı ortam idare eder yaniNasıl özlemişmisiniz okulu pek sanmıyorum ama
berbat sırf afyonun yerini bilemedim diye coğrafya bilgime laf edildiNasıl özlemişmisiniz okulu pek sanmıyorum ama
Anadoluwelcome to endüstri meslek ?, anadolu lisesi olma imkanı yok
Acemi şansıbiz de niye 22 kız 12 erkek var