TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
mebi ara
Okulun haksız olma gibi bir durumu yok maalesef tr nin geneli böyleHocam aileme soyledim mecbur alacagiz yapacak bisey yok diyorlar onlara kalsa okul bize ne yaparsa yapsin hakli![]()
Hocam Cimer meb falan neresi varsa şikayet edin öyle şeymi varmış 3 parça şey nasıl 4000Merhabalar okul kuruldugundan beri ayni olan bir forma rengi vardi. Bu sene mudur ve yardimci degisti, mudur yardimcisinin teklifiyle kiyafet degisti. Sweatshirt, tisort ve pantolon takim halinde yapmislar. Sweat 1650tl ( pamuk+polyester), kisakollu tisort 1000tl (polyester) ve pantolon 1500tl civarinda. Bu kiyafetleri kendilerinden bu fiyata almayi zorunlu tutuyorlar. Bu yasal mi, herhangi bir yaptirimi yok mu?
kanki alma onun rengine yakın bişey giy altına bizim eski okulda arma istiyoruk veriyllardi hocadan arma iste versin kabul etmezse zaten 2 3 ay kaldı bitmedine iadre et bi yerden sonra salıyolar zatenMerhabalar okul kuruldugundan beri ayni olan bir forma rengi vardi. Bu sene mudur ve yardimci degisti, mudur yardimcisinin teklifiyle kiyafet degisti. Sweatshirt, tisort ve pantolon takim halinde yapmislar. Sweat 1650tl ( pamuk+polyester), kisakollu tisort 1000tl (polyester) ve pantolon 1500tl civarinda. Bu kiyafetleri kendilerinden bu fiyata almayi zorunlu tutuyorlar. Bu yasal mi, herhangi bir yaptirimi yok mu?
Hocam okulun araya ihtiyacida yok eski bir is insani hayrina yaptirmis ve o kisiye ait dernekten para geliyor diye biliyorum.Akıl işi değil zaten oldum olası bu okul kıyafetlerinin bu kadar pahalı olmasını anlamadım üstüne sizin okul bunu kendilerinden alınmasını zorunlu yapmış legal şekilde işler nasıl yürür bu durumda bilmiyorum ama yaklaşık 4klik kıyafet olamaz özellikle bu kıyafet sadece okul kıyafeti olamaz bu işte bir iş var gibi duruyor. Ayrıca devlet okulunda hangi akılla öğrencileri tehdit edip top aldırıyor devlet okulu mu özel okul mu belli değil sürekli Bi masraf ve para isteniyor öğrencilerden akıl işi değil
Öncelikle okulun satış yapması yasak Ayrıca genelde okullar Bilerek cebe para indirmek için bu kıyafet firmaları ve kırtasiyeler vs ile anlaşıyorlarMerhabalar okul kuruldugundan beri ayni olan bir forma rengi vardi. Bu sene mudur ve yardimci degisti, mudur yardimcisinin teklifiyle kiyafet degisti. Sweatshirt, tisort ve pantolon takim halinde yapmislar. Sweat 1650tl ( pamuk+polyester), kisakollu tisort 1000tl (polyester) ve pantolon 1500tl civarinda. Bu kiyafetleri kendilerinden bu fiyata almayi zorunlu tutuyorlar. Bu yasal mi, herhangi bir yaptirimi yok mu?
Tamamdir hocam tesekkuler. Tisort fiyatini 950, sweatshirt fiyatini 1400 yapmislarÖncelikle okulun satış yapması yasak Ayrıca genelde okullar Bilerek cebe para indirmek için bu kıyafet firmaları ve kırtasiyeler vs ile anlaşıyorlar
Aile'nize bu kadar bağlı olmayın Yapacak bir şey yok ne demek ** Git Cimere veya eğitim bakanlığına şikayet et
Senin Yerinde Olsam en hızlı çözüm yolu Gider Show Haber WhatsApp hattına durumu Mesaj olarak iletirdim okulun adını vs. Yazar Durumu Anlatırdım Bu sayede gündem olurdu Hem veliler hemde Eğitim bakanlığı vs. Harekete geçebilir
Yani dediğim gibi Sadece Telefondan buraya yazdığın gibi Show Haber WhatsApp hattına yazabilirsin öğrencileri dolandırıyorlar vs. Diye
Knk Fiyatlar hayla Normal değil Ne yaşıyon sen ??? Ben 400TL'ye sweat alabiliyorum gidip marka bir sweat almaya çalışsam 800-1200TL'ye alabiliyom Ve marka + Kaliteli bir sweat'den bahsediyorum Dandik markasız Okul Kıyafeti Nasıl 1.400TL EdiyorTamamdir hocam tesekkuler. Tisort fiyatini 950, sweatshirt fiyatini 1400 yapmislar
Hocam Eğer okul Özel okul Değilse Devlet okuludur kim yaptırmış olursa olsun yoksa Dönmez orası Devletten belge almaları ve. Lazım ya özel okul olur yada devlet Dernek para gelme olayı vs. O farklı bir konuHocam okulun araya ihtiyacida yok eski bir is insani hayrina yaptirmis ve o kisiye ait dernekten para geliyor diye biliyorum.
Hocam fiyata normal demedim zaten yanlislik olmasin diye yazdim. Evet okul devlet okulu, yarin ilk is show habere vs sikayette bulunacagim.Knk Fiyatlar hayla Normal değil Ne yaşıyon sen ??? Ben 400TL'ye sweat alabiliyorum gidip marka bir sweat almaya çalışsam 800-1200TL'ye alabiliyom Ve marka + Kaliteli bir sweat'den bahsediyorum Dandik markasız Okul Kıyafeti Nasıl 1.400TL Ediyor
Dediğim gibi ben faiş fiyattan dolayı show habere vs. Yazardım
Zaten muhtmelen veliler kazık fiyatı görünce Hay8rdır bu fiyatlar demişlerdir okulda Sessizlestirmek için İndirdi fiyatı ama 50TL kırsa ne olacak ** 950TL T-shirt mü olur Ve polyester diyin polyester ucuz Bir kumaş genelde 250-300TL'lik t-shirt'lerde kullanılıyor
Kb ama Roma Mızrağı Koymuşlar Enayilik yapma Git şikayet et yada dediğimi yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Eğer okul Özel okul Değilse Devlet okuludur kim yaptırmış olursa olsun yoksa Dönmez orası Devletten belge almaları ve. Lazım ya özel okul olur yada devlet Dernek para gelme olayı vs. O farklı bir konu
Ama dernekten para gelmesi demek Daha fazla parayaEvet demelerine engel değil sonuçta baksana millet vekili bile 196K yetmiyor demiş İnsan oğlu aç