Okulun Zorla Kendi Sattigi Kiyafetten Aldirmasi Yasak Mi?

Ya hocam Show habere şikayette bulunmak derken ??? sadece durumu iza edersiniz Onlarda haber yapar şikayet edilmiyor 😂
Show habere şikayette bulunacağımı düşünmedin herhalde? Arkadaşlar nereye şikayet edebileceğimi ve haber kanallarına bildirerek olayın duyulmasını sağlamamı söylediler. Bende tüm dediklerini yazmak yerine VS yazarak özetledim. Bilmiyorsan VESAİRE sözcüğünün kısaltması.

Show habere şikayette bulunacağımı düşünmedin herhalde? Arkadaşlar nereye şikayet edebileceğimi ve haber kanallarına bildirerek olayın duyulmasını sağlamamı söylediler. Bende tüm dediklerini yazmak yerine VS yazarak özetledim. Bilmiyorsan VESAİRE sözcüğünün kısaltması.
Hocam Show haberin pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ama yaptıkları şey hiç doğru değil.
Bunlar sıradan bir tekstilciyle anlaşıp 200-300 liraya en dandik malzemeden üretip size 1500 TL ye satmıyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum.

Hocam Show haberin pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ama yaptıkları şey hiç doğru değil.
Bunlar sıradan bir tekstilciyle anlaşıp 200-300 liraya en dandik malzemeden üretip size 1500 TL ye satmıyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum.
Show haberin bakacagini sanmiyorum zaten :D Meb i arayip sikayet etsem ve cimere yazsam yeter. Maliyet 300tl bile yoktur zaten

liseye kazandım ondan sonra 10 top a4 istediler bir yerlerinde kağıt şey yapacaklar herhalde
10 top parasını aldım yedim vermedim müdür 2 kere çağırdı bişey olmadı
anca küçük benimkini yalamanka yapabilirler

Muhtemelen kendi gelirleri için falandır saçma sapan işler. Bu kitap aldırma olaylarında da bu tür şeyler oluyor, Okul kıyafeti serbest olsa insanlar maddi olarak zorluk çeker diyorlar zorla aldırdığı okul kıyafetleri 5 tane serbest kıyafete bedel anasını satayım. Belki cimere falan şikayet edebilirsiniz ama bir şey yapamazsınız büyük ihtimal.

Geri