küçük prens , hocam 16 yaşındasınız artık uzun kitaplar okuyun.16 yaşındayım kitap okumaya başlamak istiyorum hangi kitabı almalıyım
90 günde dünya turu da sarar bende sevmiyodum ama okudukca okutuykr16 yaşındayım kitap okumaya başlamak istiyorum hangi kitabı almalıyım
Hobilerin neler? Ne tür şeyler izlemekten hoşlanırsın onları söyle ona göre öneri yapalım. Daha sağlıklı olur.16 yaşındayım kitap okumaya başlamak istiyorum hangi kitabı almalıyım
Sen Wattpadden edebi değeri olmayan kitaplardan devamKlasik kitaplardan uzak dur derim kitap okumayı onlarla sevemezsin. Eğer okumadıydan Saftirik Greg'in Günlüğü serisine bak derim tam sana göredir.
Gülücük atan arkadaş neden attı acaba? Insanların kendi ilgi alanlarına göre kitap okumaları lazım ki kitap okuma alışkanlığı edinsin.
Eskici ve oğulları ya da güzel hikayeler 1 ve 216 yaşındayım kitap okumaya başlamak istiyorum hangi kitabı almalıyım
Kitap güzel fakat giriş seviyesi için uygun değil ben o yaşlarda okumuştum o kitabı fakat pek bir şey anlamamıştım1984 oku bi yerden tanıdık gelmesine kulak asma güzeldir kitap