Neler Yeni

Olaya bak baya üzücü

H0xar0ed

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yıldız
Bugün bi karar aldım 1 ay kadardır bilgisayar almayı bekleyen biri olarak stok bulumamaktayım herkes gibi kendi forum profilimde günlük şeklinde bu etheriumun günlük ne değerler gördüğünü kaydetmek istedim ve bugünkü değerleri yazdım profilime sonra bir yanıt gelmiş foruma girdiğimi ve tekrar kontrol ettiğimde böyle karşılaştım üzücü cidden umarım mining gibi kanser bir olaydan kurtulabiliriz arkadaşlar tek isteğimiz oyun oynamak herhangibi yatırım vs. peşinde olmayan insanlar olarak bu olayı sizinle paylaşmak istedim. :/

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    31.6 KB · Hit: 165

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Bugün bi karar aldım 1 ay kadardır bilgisayar almayı bekleyen biri olarak stok bulumamaktayım herkes gibi kendi forum profilimde günlük şeklinde bu etheriumun günlük ne değerler gördüğünü kaydetmek istedim ve bugünkü değerleri yazdım profilime sonra bir yanıt gelmiş foruma girdiğimi ve tekrar kontrol ettiğimde böyle karşılaştım üzücü cidden umarım mining gibi kanser bir olaydan kurtulabiliriz arkadaşlar tek isteğimiz oyun oynamak herhangibi yatırım vs. peşinde olmayan insanlar olarak bu olayı sizinle paylaşmak istedim. :/
Mining yatırım değildir her zaman söylerim

G.P.U

80+ Silver
Boşuna şöyle bi söz yok zenginler fakirlere Allahtan başka bir şey bırakmadı 😔 Hayat böyle zenginler fakırları ezer garibanın yüzü gülür mü hiç 😔

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben memnunum keşke 2000 dolar olsa ETH.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
kartların parası çıktıktan sonra pasif gelirin oluyo bu gelir de ethereuma bağlı yükselirse çok yükselmezse az kazanıyosun sonuç alarak yatırım bence.
Yatırım her zaman kazandırır canım gerçek yatırım BAYRAKTAR GİBİ PROJELERE GENÇ BEYİNLERE YAPILIR

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
buda her zaman kazandırıyor sadece kazandırdığı miktar değişiyor xd bayraktara nasıl bağladınız hala şaşkınım
Ya kasacak ya duyarını yapıyor yine yapacağını. Biz yatırımdan borsadan coinden bahsediyoruz gelip bayraktar diyor. En Türk sensin tamam, vatanını en çok seven sizsiniz.

Top Bottom