Bu üründe yok dostum sıkma gazlı deodorant da var ondada 1 üründe geriye kalanda sadece duş jelihepsiburada da 2 al 1 öde var gençler. tanesi 70 tl ye geliyorrr.
Aldım kanka bende 4 tanesini 279 a diğer 2 sini iade ettim çok iyi oldubitti galiba
Hocam neredeyse yârı fiyatına yazık olmuş olsun bir sonrakine inş
jel derken normal roll onmu bende bıtane blade var toplu o sıvı formlu oluyor galiba jelden ne vfarkı varbu jeli sevmiyorum, sticklerden devam rockstar ve blackpanter tavsiye ederim
Bu güzel de çok fiyat farkı var bunu ucuzu var mı 4 lü 5 liKokusu vs iyi ama beyaz kıyafetleri sarartıyor o yüzden tavsiye etmiyorum.
Bu şekilde stick olanları almanızı öneririm
Alıntıyı görüntüle
hocam stick ama benimki daha iyimişHocam neredeyse yârı fiyatına yazık olmuş olsun bir sonrakine inş
arkadaşın indirim paylaştığı jel deodorant, benim bu görselde paylaşığım stickjel derken normal roll onmu bende bıtane blade var toplu o sıvı formlu oluyor galiba jelden ne vfarkı var
He ya en iyi ürün ama hem en zor bulunanı hem de en pahalısı sanırım. Hiç indirimde kampanyada falan yakalayamadım ben de onu kullanıyorumBearglove da indirim yok değil mi baktım ama göremedim
Wolfthorn da güzel hocamHe ya en iyi ürün ama hem en zor bulunanı hem de en pahalısı sanırım. Hiç indirimde kampanyada falan yakalayamadım ben de onu kullanıyorum
Evet o da iyi portakal mandalina kokuyor resmen bodruma finikeye gidiyorsun koklayıncaWolfthorn da güzel hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bearglove Watsons'ta 135 TL
sticklerde de vardı dostum ama sen baktığında bitmiş olabilir.Bu üründe yok dostum sıkma gazlı deodorant da var ondada 1 üründe geriye kalanda sadece duş jeli
Aldım kanka bende 4 tanesini 279 a diğer 2 sini iade ettim çok iyi oldu
bitmiş hocamnerde hocam link falan var mı ?
Bu üründe yok dostum sıkma gazlı deodorant da var ondada 1 üründe geriye kalanda sadece duş jeli
Aldım kanka bende 4 tanesini 279 a diğer 2 sini iade ettim çok iyi oldu
yalan söyleyecek halim yok dostum.yok ki öyle bir şey varsa link atta görelim
edit: telegramdan ekran görüntüsü alınamadığı için diğer telefondan çekip attım.sticklerde de vardı dostum ama sen baktığında bitmiş olabilir.
bitmiş hocam
yalan söyleyecek halim yok dostum.