Neler Yeni

Oled ekranlı laptop alınır mı?

Hasan344

80+ Gold

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar merhaba https://www.hepsiburada.com/asus-vi...CV000022YGWQ?magaza=Hepsiburada&gclsrc=aw.ds&

Bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum ama ekranı oled sizce bu ekran uzun ömürlü olur mu?
Bunun kronik sorunu yoksa daha mantıklı olur.
Bu arada ne için kullanacaksınız?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Grafik tasarım vs için kullanmayacaksanız bunun yerine arkadaşın attığı gibi gaming laptop almanız daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur hocam neden olmasın? Ama bu işlemciye 3050 niye koymuşlar onu cozemedim.
Ofis kullanımı için koymuşlar.
bu videoda 5.30 dakikada ekrandaki piksellerin ömrünün yaklaşık 7000 saat olduğu söylenmiş bu çok az bir süre beni korkutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okul ve iş için ekran görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum ama arada oyunda oynarım.

Grafik tasarım vs için kullanmayacaksanız bunun yerine arkadaşın attığı gibi gaming laptop almanız daha mantıklı olur
Grafik tasarım değil autocad ve kodlama için almayı düşünüyorum ama youtube ve dizi için ekran kaliteside iyi olmalı.

KnightDavion

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba https://www.hepsiburada.com/asus-vi...CV000022YGWQ?magaza=Hepsiburada&gclsrc=aw.ds&

Bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum ama ekranı oled sizce bu ekran uzun ömürlü olur mu?

ASUS’un oled ekranlı bir zenbook laptopu var elimizde. Ekran hakkaten güzel. Laptopun oledsiz versiyona ek, belki +2000 TL verilebilir oled olduğu için, ama fazlasını vermek bence mantıklı değil çünkü çok ahım şahım bir şey değil. Linkteki laptop da fiyatından dolayı bence alınmaz.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
bu videoda 5.30 dakikada ekrandaki piksellerin ömrünün yaklaşık 7000 saat olduğu söylenmiş bu çok az bir süre beni korkutuyor.

Okul ve iş için ekran görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum ama arada oyunda oynarım.

Grafik tasarım değil autocad ve kodlama için almayı düşünüyorum ama youtube ve dizi için ekran kaliteside iyi olmalı.
Şarj sizin için çok önemli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj sizin için çok önemli mi?
4-5 saat götürse yeterlidir priz bulabilirim.

ASUS’un oled ekranlı bir zenbook laptopu var elimizde. Ekran hakkaten güzel. Laptopun oledsiz versiyona ek, belki +2000 TL verilebilir oled olduğu için, ama fazlasını vermek bence mantıklı değil çünkü çok ahım şahım bir şey değil. Linkteki laptop da fiyatından dolayı bence alınmaz.
Yani kaliteki bir ips de iş görür diyorsunuz.ekranı amoled olan bir telefona geçtim ve ips göre siyahlar gerçekten fark ediyor.Pc için nasıl olur bilmem.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Zephyrus önerirdim fakat onun fiyatı baya çıkmış.

Max-Q cihaz alınması mantıksız Max-P 3060 onun performansını yakalıyor zaten.

Arada oyun oynayacaksanız minimum 3060 cihaz almanız lazım çünkü VRAM yetmiyor 3050'nin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Görkem
Zephyrus önerirdim fakat onun fiyatı baya çıkmış.

Max-Q cihaz alınması mantıksız Max-P 3060 onun performansını yakalıyor zaten.

Arada oyun oynayacaksanız minimum 3060 cihaz almanız lazım çünkü VRAM yetmiyor 3050'nin.
O 3070 li cihaz yerine https://www.amazon.com.tr/Gaming-FA...cphy=9056787&hvtargid=pla-1701285489839&psc=1

Bunu almak mantıklımıdır?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular