OLED monitör piksel temizleme her gün mü yapılmalı

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
95
Merhaba arkadaşlar bir şey merak ediyorum ASUS ROG SWİFT PG27UCDM OLED monitörde piksel temizleme her gün mü yapılmalı acaba ve bir şey merak ediyorum monitör PC kapalı iken kendi kendine piksel temizliği yapıyor ama bazen 2-3 defa yapıyor piksel temizliğini bu kadar fazla yapması bir sorun oluşturmaz mı o yüzden diyorum acaba monitörü gece kapatırım sabah kalktığım zaman ben kendim yaparım piksel temizliğini sizce ne yapmalıyım?

Pixel temizliğinin zararı yok 4 saatte bir ideal diye okumuştum. Yani 8 saatlik kullanımda 1 kere. 4+temizleme+4.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
4 saatte bir yapmana gerek yok, hatırlatma ayarini 8 saate ayarla. 8 saat araliksiz kullanirsan elle yaparsin, onun dışında monitörü her kapadiginda veya bilgisayarin uyku moduna girdiğinde otomatik pixel temizleme yapıyor zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
4 saatte bir yapmana gerek yok, hatırlatma ayarini 8 saate ayarla. 8 saat araliksiz kullanirsan elle yaparsin, onun dışında monitörü her kapadiginda veya bilgisayarin uyku moduna girdiğinde otomatik pixel temizleme yapıyor zaten
Evet bilgisayarı her kapadığımda monitör uyku moduna giriyor ve piksel temizlemeyi 2-3 defa yapıyor bir sorun olur mu merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri