OLED TVlerin ÖMRÜ???

Merhabalar.
sinematik oyun deneyimi için OledTV almayı düşünüyorum ancak ekran yanması gibi problemi varmış galiba
internette araştırdığım kadarıyla ort. ömürleri 50-100 bin saat falan
kullanan kişilerin fikirlerini merak ediyorum teşekkürler
aşağıya örnek tv linki bırakıcam
https://www.vatanbilgisayar.com/sam...t-oled-tv-uydu-alicili.html#odeme-secenekleri
Kullanıma göre değişir ama benim bildiğim ağır kullanımda bile yeni jenerasyon modeller 4-5 sene gidiyor rahat. İdeal kullanımda asıl ömürleri 7-8 senedir maksimum diye düşünüyorum (OLED tv redditte biraz gezin 4-5 sene önce alınmış oledlerde panel daha yeni yeni ayrılmaya ve ölmeye başlıyor ve bu paneller eski model paneller yani daha dayanıksızlar yeni modellere göre)

Dükkan çalışanlarına sorsan çoğu 12 yıla denk geliyor diyor saat ömründen dolayı öyle söylüyorlar ama kullanıma göre değişir.

Merhabalar.
sinematik oyun deneyimi için OledTV almayı düşünüyorum ancak ekran yanması gibi problemi varmış galiba
internette araştırdığım kadarıyla ort. ömürleri 50-100 bin saat falan
kullanan kişilerin fikirlerini merak ediyorum teşekkürler
aşağıya örnek tv linki bırakıcam
https://www.vatanbilgisayar.com/sam...t-oled-tv-uydu-alicili.html#odeme-secenekleri
Ömürleri ortalama 4 yıl sanırım şuan, bir ara yabancı forumlarda bunu araştırmıştım çoğu kullanıcı yanma sorununu o civarda yaşıyor tabi bazıları daha erken ya da daha geç de olabiliyor kullanıma da bağlı.

Şahsi fikrim eğer 4 yıl sonra çöp olacak olsa bile bana en iyi görüntü lazım 4 senede bir TV mi alamayacağım diyorsan (ki yabancı forumlarda söylenen argüman genelde bu) alınır ama benim gibi bir ürün aldım mı gittiği yere kadar gider 10 sene bile kullanırım diyorsan Qled + MiniLed aydınlatma olan modellere bak görüntü kalitesinde çok aşağı kalmıyorlar ve dayanıklılık olarak yıllardır kendini kanıtlayan Led teknolojisini temel alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,064
Üyeler
189,964
Son üye
warwickustası
Geri