Ölmek istiyorum, intihar edeceğim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dediklerinin çoğu bahane sadece.
1- "Okulların açılmaması psikolojimi mahvediyor" demişsin ama uzaktan eğitim alamıyorsan senin için daha iyi.
2- "Düzenim yok." Bunları düşünmek yerine masaya otur kendine çalışma düzeni hazırla.
3- "Ben 11 im bu sene önemli bir sene ama çöp oluyor bu sene." Çöp olmaması senin elinde. İnternet diye nimet var faydalan biraz.
4- "Sürekli düşünüyorum sınavda ne yapacağım." Derslerine adam akıllı çalışırsan düşünmezsin.
5- "Devamsızlık git gide artıyor." Uzaktan eğitimde devamsızlık yok diye biliyorum.
6- İnternettim çok az. Eve internet alın. Her operatör 6 GB internette veriyor zaten her ay.
7- "Burs param hala yatmadı kitap alamadım , test çözemiyorum ve toplu taşıma kartıma para yüklüyemiyorum(en azından kütüphaneden çalışırım dedim)" Bu da abartırmış bir şey. Kafanı bir çatının altına sokabiliyorsan. Kütüphane ücreti ödeyebilirsiniz.
8- "Sınıfımda beni kıskanan bir çocuk var geçen sene matematiğimi 97 düşürüp ağzının payını vermiştim.(kendini bir halt sanıyordu notu 88 felan düştü) ve şimdi o çocuk beni 2 ye katlıyacak not olarak." Burada ise hava atmaya çalışmışsın.

Duş al uyu biraz unutursun her şeyi.
Bir insan her konuda mı bilgi sahibi olur? :love:

Deneme bile sonra emin ol pişman olacaksın.

Yetinmeyi bilir misin?
Sana verdiği kadarıyla hayatın
Hoş
Bilsen de bilmesen de
Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin
, SEZEN AKSU

Kafayı yiyeceğim her dk ben ne yapacağım diye düşünüyorum.
Okulların açılmaması psikolojimi mahvediyor.
Düzenim yok.
Eğitime ulaşamıyorum ve sınava tabi tutulacağım.
Ben 11 im bu sene önemli bir sene ama çöp oluyor bu sene.
Hayallerim çöpe oluyor.
Sürekli düşünüyorum sınavda ne yapacağım.
Devamsızlık git gide artıyor.
İnternettim çok az.
Bilgisayarım arızalı.
Burs param hala yatmadı kitap alamadım , test çözemiyorum ve toplu taşıma kartıma para yüklüyemiyorum(en azından kütüphaneden çalışırım dedim)
Sınıfımda beni kıskanan bir çocuk var geçen sene matematiğimi 97 düşürüp ağzının payını vermiştim.(kendini bir halt sanıyordu notu 88 felan düştü) ve şimdi o çocuk beni 2 ye katlıyacak not olarak.
Son yazdığım çok önemli değil ama kafayı yiyeceğim yemin ederim bahane vs. Bulmuyorum ama eğer sistem düzelmez ise intihar edeceğim.
Post automatically merged:

Geleceğim gidiyor 😔😔
Bende 11. sınıftayım ve unutma hiçkimse başarı merdivenlerine el cebinde çıkmamıştır. Bir söz vardı benim bu noktaya gelmem için kıçımı yırtmam gerekti tabii ingilizce olduğu için bu kadar anladım. Bahaneleri bırakıp derse çalışmamız lazım. Benim okul 1. si arkadaşım vardı ve yemin ederim ki sadece okul kitaplarına çalışıyordu ek kitap falan satın bile almıyordu. Demem o ki iyi şey düşünürsen iyi şeyler görmeye çalışırsan her yerde görebilirsin. Ben de seninle aynı endişeleri yaşıyorum ama yapacağımız tek şey çalışmak. Ömrümüzün bir bölümünü mecburen çalışmak ömür boyu mecburen çalışmaktan daha iyidir. Kolay Gelsin.

Kafayı yiyeceğim her dk ben ne yapacağım diye düşünüyorum.
Okulların açılmaması psikolojimi mahvediyor.
Düzenim yok.
Eğitime ulaşamıyorum ve sınava tabi tutulacağım.
Ben 11 im bu sene önemli bir sene ama çöp oluyor bu sene.
Hayallerim çöpe oluyor.
Sürekli düşünüyorum sınavda ne yapacağım.
Devamsızlık git gide artıyor.
İnternettim çok az.
Bilgisayarım arızalı.
Burs param hala yatmadı kitap alamadım , test çözemiyorum ve toplu taşıma kartıma para yüklüyemiyorum(en azından kütüphaneden çalışırım dedim)
Sınıfımda beni kıskanan bir çocuk var geçen sene matematiğimi 97 düşürüp ağzının payını vermiştim.(kendini bir halt sanıyordu notu 88 felan düştü) ve şimdi o çocuk beni 2 ye katlıyacak not olarak.
Son yazdığım çok önemli değil ama kafayı yiyeceğim yemin ederim bahane vs. Bulmuyorum ama eğer sistem düzelmez ise intihar edeceğim.
Post automatically merged:

Geleceğim gidiyor 😔😔

Güven bana dostum bende senin gibi düşünüyordum geçen sene 12. sınıf son sınıftım sınava az kalmış internetim yok çalışamıyordum falan filan hep bahaneydi. Ne oldu çalışmadım kaldım kaygılarım çoktu param yok her gün 5 kuruş parasız sadece akbil ile okula gidiyordum aç aç gidiyordum pandemi sürecinde sınava girdim sınavdan pek ümidim yoktu 30 gün çalıştım ne olacak ki zaten :D neyse şuan işim var elektrik işi ile arada da elektronik ve pc üzerine uğraşıyorum kendime uğraş edindim sınavdan sonra bi motivasyonum mottom oldu hayatta ne kadar güçlü olduğun önemli değil her darbede kalkabilmen önemlidir hayat isterse seni ezebilir ama sen buna izin vermeyip hep kalkarsan kazanırsın.
sana tavsiyem bahaneleri bırak ve çeki düzen ver kendine.

Atatürk e bir muhabir soruyor siz nasıl tüm zorlukları aşabiliyorsunuz
Atatürk ise; Ben problemler içerisindeki engellere bakıyorum o engelleri kaldırıyorum ve sorun çözülüyor gibisinden bir söz söylemişti

Bu yüzden akıntının yok ettiği şeylerden şikayetçi olmak yerine güçlü bir gemi inşa et (Benliğini Geliştir) ve O geminin kaptanı ol

Fazşa bir zamanım yok dostum ancak bu kadar yazabildim

Ölmek istemediğin halde moral arıyorsan:
İntihar etmekte kararlıysan:
(Öleceksen de kaliteli öl. Veya kaliteli yaşa.)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri