ÖLÜ PİKSEL ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR?

CurosK

80+
Reaksiyon skoru
6
Az önce arkadaşımdan monitör aldım. Arkadaşım monitörü 9 aydır kullanıyormuş. Eve getirip baktığımda ekranda kırmızı bir nokta gördüm arkadaşım kendisinde olmadığını söyledi. Bunun bir çözümü var mıdır?
WhatsApp Image 2021-06-16 at 18.14.42.jpeg

Az önce arkadaşımdan monitör aldım. Arkadaşım monitörü 9 aydır kullanıyormuş. Eve getirip baktığımda ekranda kırmızı bir nokta gördüm arkadaşım kendisinde olmadığını söyledi. Bunun bir çözümü var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Ölü pikselin çözümü yoktur. İade edilmesi gerekir tamiri olmaz çünkü panel tamamen değiştiğinden monitör kadar fiyat çıkar üreticiye. 1 tane ölü pikseli kabul etmeyen yerler var 3 tane ve daha fazlasında kabul edildiğini söylüyorlar onun dışında 1 tane ölü piksel sonrasında artma ihtimali mevcuttur.

Ölü pikselin çözümü yoktur. İade edilmesi gerekir tamiri olmaz çünkü panel tamamen değiştiğinden monitör kadar fiyat çıkar üreticiye. 1 tane ölü pikseli kabul etmeyen yerler var 3 tane ve daha fazlasında kabul edildiğini söylüyorlar onun dışında 1 tane ölü piksel sonrasında artma ihtimali mevcuttur.
https://www.jscreenfix.com/ diye bir site varmış yarım saat yapın ölü pikselin bulunduğu yeri diyolarlar. Doğru mudur?

Geri