Ölü piksel mi, toz mu?

Reaksiyon skoru
0
Selam vatan bilgisayardan 3-4 gün önce 2K 27 inç monitör aldım. Orda test yapmamıza rağmen, (fark etmedik) evde dikkatlice baktığımda şöyle bir şey fark ettim. Ölü piksel mi toz mu anlayamıyorum açıkçası. Kendi gözümle gördüğümde ölü piksel gibi gözüküyor ama kamerayla çekip zoomladığımda 1 piksel yer kaplamadığını görüyorum. Yardım edebilir misiniz (Siyah renkte kesinlikle gözükmüyor)

Ekler

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    1.8 MB · Hit: 196
  • unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    1.1 MB · Hit: 201
  • unnamed (3).jpg
    unnamed (3).jpg
    1.8 MB · Hit: 194
aynısı bende de var takma kafana belli bi şeyden sonra görmüyorsun bile :D

valla yeni aldığım için gözüme çarpıyor, hafif ıslak bezle sil tarzı şeyler gördüm veya hafif baskı ile düşüyor diyen gördüm ama ölü piksel de olabilir diye düşünüyorum bilgili biri söyleyebilirse iyi olur

Selam vatan bilgisayardan 3-4 gün önce 2K 27 inç monitör aldım. Orda test yapmamıza rağmen, (fark etmedik) evde dikkatlice baktığımda şöyle bir şey fark ettim. Ölü piksel mi toz mu anlayamıyorum açıkçası. Kendi gözümle gördüğümde ölü piksel gibi gözüküyor ama kamerayla çekip zoomladığımda 1 piksel yer kaplamadığını görüyorum. Yardım edebilir misiniz (Siyah renkte kesinlikle gözükmüyor)
Ölü pixel gibi durmuyor , pixel sıkışmış sanırım panelde. Sorun olacağını zannetmiyorum .

Sıkışmış piksel olabilr. Bende de var bundan, 2. Senesinde ekranın tam ortasında çıktı bundan üstüne 4 sene daha geçti ilerlemedi. Ama monitörü yeni aldıysan bu bir sorun bence.

Vatana gidip fotoğrafları gösterdim, bunlar panelin arkasındaki toz ölü piksel olsa siyah arkaplanda da görürdük testte "ben kendi monitörümmüş gibi kontrol ediyorum" dedi.

Sıkışmış piksel dert edilecek bir şey değil hayırlı olsun

Gözlük temizleme bezi diye bir şey satılıyor onu al ve orta sertlikte bastırarak orası ovala düzelicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri