Ölü Piksel Nasıl Sayılır

f3ttah

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar normalde monitör de 1 adet nokta var internette araştırdım sanırım ölü piksel deniliyor bu noktaya normalde baktığımda 1 telefonun kamerası yardımıyla yaklaştırıp baktığımda 4 kare olarak gözüküyor şimdi ölü piksel sayısı 1 mi yoksa 4 mü nasıl belirliyoruz sayarken teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_20220226-134114_Gallery.jpg
    Screenshot_20220226-134114_Gallery.jpg
    1.3 MB · Hit: 81
  • 20220226_133854.jpg
    20220226_133854.jpg
    3 MB · Hit: 74
  • 20220226_125406.jpg
    20220226_125406.jpg
    1.7 MB · Hit: 69
4 tane ölü pixel mevcut

Arkadaşlar normalde monitör de 1 adet nokta var internette araştırdım sanırım ölü piksel deniliyor bu noktaya normalde baktığımda 1 telefonun kamerası yardımıyla yaklaştırıp baktığımda 4 kare olarak gözüküyor şimdi ölü piksel sayısı 1 mi yoksa 4 mü nasıl belirliyoruz sayarken teşekkürler.
4 , monitörü garantiye veriniz. monitör nedir ?

Değişim veya iade için aldığınız yer ile görüşün.
4 adet

Gördüğün her bir kare bir pikseldir.

Bildiklerime göre söylüyorum. Bu ölü piksel değil. Pixel sıkışması olmuş. Pixel sıkışmasında azda olsa ışık gelir. Ölü pixel yan tarafından bağımsız bir şekilde direk siyahtır. Renk değişimi olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pixel budur.
Screenshot_2022-02-26-13-53-51-008_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Bildiklerime göre söylüyorum. Bu ölü piksel değil. Pixel sıkışması olmuş. Pixel sıkışmasında azda olsa ışık gelir. Ölü pixel yan tarafından bağımsız bir şekilde direk siyahtır. Renk değişimi olmaz.
Haklısın

Pixel sıkışması ile ilk defa karşılaşıyorum :)

Haklısın

Pixel sıkışması ile ilk defa karşılaşıyorum :)
Bu sorun ile ilgi ne yapmam gerek şimdi.

Ölü pixel budur.
Alıntıyı görüntüle
Bu sorunu nasıl gidereceğim.

Son düzenleme:
Bu sorun ile ilgi ne yapmam gerek şimdi.

Bu sorunu nasıl gidereceğim.
Ya kendi kendine geçer yada aldığın yere götürüp değişim yapılmasını istersin.

Kendi kendine geçtiğini söyleyenler vardı çünkü.

Ya kendi kendine geçer yada aldığın yere götürüp değişim yapılmasını istersin.

Kendi kendine geçtiğini söyleyenler vardı çünkü.
Eyvallah brom umarım öyle olur olmadı 3 yıllık garantisi var kendi kendine gecmesi ile ilgili
bir süre yazmiyor biyerde hayırlısı olsun ilgin için teşekkür ederim.

Geri