NxOnSLyr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 693
Ölüm hiçbir zaman yok oluş olmadı , kıyamete kadarda olmayacak. Aksine ölüm yeniden doğuşdur , ölümden sonraki asıl hayatın başlangıcıdır. Ahiret diye adlandırdığımız bu ölümden sonraki evre farklı dinlerce farklı bir şekilde biçimlendirilmiştir ancak ben müslüman olduğum için İslamın bize anlattığınca bilip, ahiret hayatımın daha güzel olması için İslami kurallara uymaktayım.Merhaba arkadaşlar...
Saat sabahın 05.17si ve bizler bu sitede vakit geçirirken hayat bir şekilde akıp gidiyor...
Kimimiz 15 kimimiz 30. Hepimiz farklı karakterlere bürünebildiğimiz şu alanda 15 yasindaki bi kardesime abi bile demişimdir. Ya da 30 yaşındaki adama kardeşim. Garip he aslında gerçek yaşantıya vurduğumuza... Hayatı sorgular oldum. İnsan olarak hayatı ve ölümü sorgulamadığımızı farzediyorum. Anlam veremediğimiz için... Merak ettiğim için soruyorum ölünce yok olmak nasıl bir duygu acaba ? Ya da öldükten sonra ki evre nasıl olacak ? Sorgulayaninız var mı acaba bu konuları merak ettiğim için soruyorum..? Ne olacak la bize ?