The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,249
Boynum kırılıyordu
Benim yok ama annemin var. İzmirde'ki varyant yokuşunu bilen bilir, annem ve babam ben daha yokken bisiklet turuna çıkmışlar, bisikletleri bakıma sokmuşlar çıkmadan önce bide :d annemin freni bozulmuş basmıyormuş yani, ve bunu yokuşun ortasında roket gibi uçarken fark etmiş :d. Ve beli kırılmış :[.Geçenlerde okuldan kuzenim ile birlikte gelirken yoldan bir ot parçası kopardım daha sonra nedense dudağımın arasına koydum konuşurken bı anda boğazıma kaçtı yaklaşık 10 saniye boyunca öksürdüm en sonunda çıkardım o ot parçasını, kuzenimin dediğine göre kıpkırmızı olmuşum acayip korkmuştum o gün bugündür bir daha ot parçası felan ellemiyorum peki sizin ölüme yakın olduğunuz anlar nelerdir?
Bodrum çıkışındaki o u dönüşü yüzünden kaza yapmıştım bir hafta kolumda bmw logosuyla gelmiştim airbag yüzünden ama haricinde bir şey olmamıştı kimseye en azından ama daha geç farketseydim bayağı iyi duvara girerdimGeçenlerde okuldan kuzenim ile birlikte gelirken yoldan bir ot parçası kopardım daha sonra nedense dudağımın arasına koydum konuşurken bı anda boğazıma kaçtı yaklaşık 10 saniye boyunca öksürdüm en sonunda çıkardım o ot parçasını, kuzenimin dediğine göre kıpkırmızı olmuşum acayip korkmuştum o gün bugündür bir daha ot parçası felan ellemiyorum peki sizin ölüme yakın olduğunuz anlar nelerdir?