Çözüldü✓ Omen max 5080 %1 Low FPS aşırı düşük

imthEMO

80+
Reaksiyon skoru
3
3 gün önce HP Omen Max Ultra 7 255HX ve RTX 5080 model elime ulaştı. Bilgisayarda oyun testi yaptığımda %1 Low (%99) FPS'ler aşırı düşük geldi. CS2'de 300 FPS alırken %1 Low FPS 80 civarında, RDR2'de FPS 80 iken %1 Low FPS 25-30 civarındaydı. Driverları Windows Update ile yükledim. İşlemcinin driverları yüklenmediği için HP'nin sitesinden yükledim. Doğru sürücü indirdiğime eminim ayrıca Windows, NVIDIA ve Omen Gaming Hub üzeerinden en iyi performans seçeneklerini aktif ettim (Omen gamib Hub'da unleashed mod ve performans modunun ikisinde de aynı dropları gördüm.) ancak değişen bir şey olmadı.

cs2 ayarlarını atsana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bende i9-13980HX ve 4070 var, 340 FPS alıyorum %1 fps değerlerim ise 120-180 civarında oynak.
Hocam kusura bakmayın geç görebilirim, sorunum CS2 haricinde çözüldü. Güç yönetiminden nihai performans modu için CMD kodu yazdım ayrıca HP support üzerinde Bluetooth sürücüsünü yeniden kurdum ne alaka bilmiyorum fakat performansım ciddi şekilde arttı. CS2 de pek bir değişiklik olmadı, oyun varsayılan olarak low ayardaydı 300 FPS alıyordum, bu ayarları yapınca FPS neredeyse aynı kaldı ama %1 low FPS 100 ün altını görmüyor. Sağ olun hocam.

Geri