Peki bu fiyata başka öneriniz var mı ?Gayet iyidir.
Peki bu fiyata başka öneriniz var mı ?iyi alınır
Peki bu fiyata başka öneriniz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu fiyata başka öneriniz var mı ?
Bunu çok düşündüm ama reactor sensörü daha iyi diye biliyorum açıkçası reactorün ergonomisi daha iyi bence birde elime oturur mu oturmaz mi bilemiyorum o yüzden elemiştim başka bir öneriniz var mı yoksa reactor de karar kılacağım.Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PWM3389 vardı, sanırım en iyi sensör o. Reactor daha iyi, alabilirsiniz.Bunu çok düşündüm ama reactor sensörü daha iyi diye biliyorum açıkçası reactorün ergonomisi daha iyi bence birde elime oturur mu oturmaz mi bilemiyorum o yüzden elemiştim başka bir öneriniz var mı yoksa reactor de karar kılacağım.
YidirBeyaz olan fiyatından değerlendirelim Max 350 ye kadar çıkabilirim bu mouse nasıldır yada bu mouse dengi daha iyisi daha mantıklısı var mı ?
Über züberdir. O fiyata daha iyisi yoktur. Alabilirsiniz.Beyaz olan fiyatından değerlendirelim Max 350 ye kadar çıkabilirim bu mouse nasıldır yada bu mouse dengi daha iyisi daha mantıklısı var mı ?
O sırada Razer focus +PWM3389 vardı sanırım. En iyi sensör o. Reactor daha iyi, alabilirsiniz.