Neler Yeni

ön lisans son sınıf jandarma ile ilgili

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
merhaba ben ön lisans son sınıf öğrencisiyim. Gıda üzerine okuyorum jandarmaya son 2 gün kaldı başvuru süresinin bitmesine. Ben şimdi başvursam sorun olur mu? Üniversiteyi durdurmak zorunda mı kalırım? Şuan staj + iş yeri eğitimi görüyorum. Stajım kasımda bitiyor, iş yeri eğitimim okul bitene kadar devam ediyor. Herhangi bir sorun olur mu? KPSS puanım yeterli jandarma başvurusu için
1729330054207.png

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
merhaba ben ön lisans son sınıf öğrencisiyim. Gıda üzerine okuyorum jandarmaya son 2 gün kaldı başvuru süresinin bitmesine. Ben şimdi başvursam sorun olur mu? Üniversiteyi durdurmak zorunda mı kalırım? Şuan staj + iş yeri eğitimi görüyorum. Stajım kasımda bitiyor, iş yeri eğitimim okul bitene kadar devam ediyor. Herhangi bir sorun olur mu? KPSS puanım yeterli jandarma başvurusu için
Alıntıyı görüntüle
2 ay sonra felan gideceksin zaten mülakata mülakattan geçersen eğitim tarihi verecekler eğitim tarihleri içinde telefonu unut bilgisayarı unut kardeşim ha bi nevi sonrası için de unut %70 doğuya çıkıyosun operasyon bölgelerinde artık telefon bile yasak.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay sonra felan gideceksin zaten mülakata mülakattan geçersen eğitim tarihi verecekler eğitim tarihleri içinde telefonu unut bilgisayarı unut kardeşim ha bi nevi sonrası için de unut %70 doğuya çıkıyosun operasyon bölgelerinde artık telefon bile yasak.
Birde ben gözlük kullanıyorum hafif derece miyopluk var 1 numaraya takındır 0.90 falandı ama 1 senedir falan gitmiyorum kontrole belkide 2 senedir ama hala synı gözlük pek fark yok hafif kayıp var gibi ama max 1.10 falandır muhtemelen bu sorun olur mu? Lens mi kullanılır yoksa çizdirilir mi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
2 numaraya kadar sıkıntı olmuyor diye biliyorum yeni sağlık yönetmeliğine bir bakmakta fayda var. Olmaz derim olur şimdi hocam o konuda doktor ve askerlerden başka kimseye güvenme.

Top Bottom