Neler Yeni

Önce aşık olup sonra sevgili olmak mı yoksa tam tersi mi?

Hangisini tercih edersiniz? Ben önce sevgili olup sonra aşık olmayı tercih ederim. Çünkü kime aşık olup açılsam reddediyor bu yüzden aynı anda 10 kızla konuşuyorum. Hepsiyle ilişkimi geliştirip sırayla teklif edicem biri kabul eder herhalde sonra aşık olmayı denerim.

(başlık sınırından dolayı böyle)

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
dostum aşık olmayı denemek diye bişey yok ya aşık olursun ya da olmazsın bunun dışında hissettiğin aşırı sevgidir kimse seni beğenmiyor değil çevreyi genişlet 1 şutla 1 gol atmak zor ama 10 şutla 1 gol atmak daha mümkün kızlar tipe değil konuşmana bakıyor sıkmadan konuş kendine bağlamanın en kolay yolu o kız arkadaşlarıylayken yanına git mümkünse arabayla onları al ve kızın arkadaşları yanında ona samimiyetiniz içinde bebek gibi davran kız 2 güne eline düşer ha birde her gün yazma 2 günde 1 yaz baktın ilgi göstermiyor boşver sonrakine geç

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kral vitesi düşür o zaman kimse bakmıyorsa sana
Zaten önce çirkinlerde antreman yapıp sonra güzellere geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum aşık olmayı denemek diye bişey yok ya aşık olursun ya da olmazsın bunun dışında hissettiğin aşırı sevgidir kimse seni beğenmiyor değil çevreyi genişlet 1 şutla 1 gol atmak zor ama 10 şutla 1 gol atmak daha mümkün kızlar tipe değil konuşmana bakıyor sıkmadan konuş kendine bağlamanın en kolay yolu o kız arkadaşlarıylayken yanına git mümkünse arabayla onları al ve kızın arkadaşları yanında ona samimiyetiniz içinde bebek gibi davran kız 2 güne eline düşer ha birde her gün yazma 2 günde 1 yaz baktın ilgi göstermiyor boşver sonrakine geç
Arabam yok olsa zaten her türlü kız düşürürdüm. Şuan zaten snapchatten 10 tane kız var yazdığım hepsi de ortalama altı tipte bunlar da reddederse artık pes edeceğim.
deli misin olum aşık değilken sevgili olmak kadar veletçe bir şey yok
hayatım boyunca yalnız mı kalayım.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Zaten önce çirkinlerde antreman yapıp sonra güzellere geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabam yok olsa zaten her türlü kız düşürürdüm. Şuan zaten snapchatten 10 tane kız var yazdığım hepsi de ortalama altı tipte bunlar da reddederse artık pes edeceğim.

hayatım boyunca yalnız mı kalayım.
kaç yaşındasın şu an

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
daha çok yolun var kafanı böyle şeylere takma ama sana verebileceğim en iyi tavsiye şimdiden ne kadar kız varsa yoksa hepsiyle konuş ilerde adını çoğu kişi bilir dedikodun döner senin yaşlarındayken keşke bunu yapsaydım şu an en büyük pişmanlığım bu

daha çok yolun var kafanı böyle şeylere takma ama sana verebileceğim en iyi tavsiye şimdiden ne kadar kız varsa yoksa hepsiyle konuş ilerde adını çoğu kişi bilir dedikodun döner senin yaşlarındayken keşke bunu yapsaydım şu an en büyük pişmanlığım bu
Knk arkamdan çok sapık falan derler diye korkuyorum o yüzden şuanlık 10 tane yeter ilerde arttırabilirim.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Knk arkamdan çok sapık falan derler diye korkuyorum o yüzden şuanlık 10 tane yeter ilerde arttırabilirim.
arkandan hiç sapık demezler merak etme konuşmak sapıklıksa erkeklerin yarısı içerde olurdu herkesle konuş ve bunu belli et çünkü şu an sen kızları istiyosun eğer kızlarla konuştuğun bilinirse kızlar içten içe seni elde etmeye çalışır

Top Bottom