- Reaksiyon skoru
- 753
Linki düzenledim Max 2.3 kya hangi kulaklıgi alayımlink yanlis. kulaklik al
Linki düzenledim Max 2.3 kya hangi kulaklıgi alayım
Kulaklık kablolu olsa daha iyi olur bu ay sadece birini alabilirim![]()
MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE L7 Ultra Black Kablosuz Gaming Mouse
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
kulaklık hem kablolu hem kablosuz hem de BT var kablosuzda 15ms gibi düşük gecikmeye sahip gerçek 7.1 250 saat batarya varKulaklık kablolu olsa daha iyi olur bu ay sadece birini alabilirim
Önce kulaklık alıyorum beyazınıkulaklık hem kablolu hem kablosuz hem de BT var kablosuzda 15ms gibi düşük gecikmeye sahip gerçek 7.1 250 saat batarya var
kendi driveri üzerinden ekolayzer ayarı yapıyorsun sorunsuz kullanıyorsun mikrofonu da oyunculuk ve arkadaşlarla sohbet için gayet iyi hatta yayın bile yapacaksan başlangıç için fazlasıyla yeterli nefes alma , öksürme , vantilatör gibi sesleri algılamıyor eğer mikrofon sesini beğenmediysen ss sonar kullanıp ordan da ayar çekebilirsin.cloud 3 için indirim bekleyebilirsin ilk kulaklık al.
Daha önce indirime girdimikendi driveri üzerinden ekolayzer ayarı yapıyorsun sorunsuz kullanıyorsun mikrofonu da oyunculuk ve arkadaşlarla sohbet için gayet iyi hatta yayın bile yapacaksan başlangıç için fazlasıyla yeterli nefes alma , öksürme , vantilatör gibi sesleri algılamıyor eğer mikrofon sesini beğenmediysen ss sonar kullanıp ordan da ayar çekebilirsin.
evet girdi ara ara yine girer takip et.Daha önce indirime girdimi
Mchoseden çok HyperXe daha çok güveniyorum
Fiyat ne kadara düşmüştüevet girdi ara ara yine girer takip et.
2500 tl yi görmüştü.Fiyat ne kadara düşmüştü