indirimde bir pc bul ve bu fiyata kçmaz falan de sonra daha pahalılari ile karşılaştırki indirime girdiğini annen anlasınSelamünaleyküm abiler yaşım 15 annemi masaüstü bilgisayar almaya ikna edemiyorum yardımcı olurmusunuz babam ikna oldu ama annem ikna olmadı yardımcı olabilirmisiniz
Annenizin en sakin ve mutlu olduğu zamandan, Babanıza Anneniz ile konuşmasını rica edebilirsiniz.Selamünaleyküm abiler yaşım 15 annemi masaüstü bilgisayar almaya ikna edemiyorum yardımcı olurmusunuz babam ikna oldu ama annem ikna olmadı yardımcı olabilirmisiniz
indirimde bir pc bul ve bu fiyata kçmaz falan de sonra daha pahalılari ile karşılaştırki indirime girdiğini annen anlasınSelamünaleyküm abiler yaşım 15 annemi masaüstü bilgisayar almaya ikna edemiyorum yardımcı olurmusunuz babam ikna oldu ama annem ikna olmadı yardımcı olabilirmisiniz
Aleyküm selam kardeşim. Çağır anneni konuşalım.Selamünaleyküm abiler yaşım 15 annemi masaüstü bilgisayar almaya ikna edemiyorum yardımcı olurmusunuz babam ikna oldu ama annem ikna olmadı yardımcı olabilirmisiniz
yanlışlıkla olduindirimde bir pc bul ve bu fiyata kçmaz falan de sonra daha pahalılari ile karşılaştırki indirime girdiğini annen anlasın