Neler Yeni

Önden çekişli araba alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar araçlarda önden çekişli ye karşıyım yani sevmiyorum diyelim ama nasıl olduysa hic farketmedim yeni nesil araçların hepsi önden çekişli ford focus skoda Octavia megan4 egea en fazla satılan arabalarda bu arabalar şuan memleketin yarışı ozaman önden çekişli kullanıyor bı yorumlarınızı almak istedim arkadan itisliden dahami iyi en önemlisi kullanım açısından ne gibi bir farkı var

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
Ben arkadas itisliden sasmam eglence bakimindan

Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar araçlarda önden çekişli ye karşıyım yani sevmiyorum diyelim ama nasıl olduysa hic farketmedim yeni nesil araçların hepsi önden çekişli ford focus skoda Octavia megan4 egea en fazla satılan arabalarda bu arabalar şuan memleketin yarışı ozaman önden çekişli kullanıyor bı yorumlarınızı almak istedim arkadan itisliden dahami iyi en önemlisi kullanım açısından ne gibi bir farkı var
Önden çekişli daha güvenli.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Önden çekişli araçlarda yakıt tüketimi daha ekonomik oluyor az da olsa. Virajlarda önden çekiş araç arkadan çekiş araca göre çoğunlukla daha iyi viraj alır. Çekiş ön tekerlerde motor yükü de ön tekerlere bindiğinden sağa sola savrulma virajdan kopma gibi durumlar daha düşük bir ihtimal olur arkadan çekişliye göre. Yola biraz daha iyi tutunuyorlar. Bir çok avantajı var aslında kötü bir durum değil önden çekişli araç. Arıza durumunda önden çekişli araç daha az maliyetli oluyor. Çünkü arkadan itişli aracın çekişinde bir sıkıntı olduğu zaman arka akslara motordan güç iletilirken arada bir çok parça var onların arızalanması durumunda tamir maliyeti biraz daha fazla olabilir önden çekişliye göre. Çok önden çekişli araç kullandım. Arkadan itiş de kullandım. Virajlarda önden çekişli aracın verdiği güveni arkadan itişli araba vermiyor bana göre.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Alihan YILMAZ
Arkadan itişli sade eski modellerde bulunur. BMW ye de bakabilirsin. Belki halâ arkadan itişli üretiyordur.

Hız için arkadan itişli daha avantajlı. Çamura batınca veya yoldan çıkınca önden çekisli avantajlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadan itişli sade eski modellerde bulunur. BMW ye de bakabilirsin. Belki halâ arkadan itişli üretiyordur.

Hız için arkadan itişli daha avantajlı. Çamura batınca veya yoldan çıkınca önden çekisli avantajlı.
Valla hocam ozaman önden itişli daha mantıklı çünkü hız demek para demek zaten bu dediğim arabalar hemen hemen 200 görüyor üstüne gerek yok gibi

eneskaya6

80+ Silver
Arkadan itişli arabalarda her zaman daha cok emek daha cok maaliyet ve daha çok mühendislik vardır. Arkadan itişli araba önden çekişli arabaya göre DAHA İYİ YOL tutar. Önden cekisli araba daha iyi yol tutar diyenler direksiyon başına gecmemislerdir. Yukarda biri yazmis ki önden çekişli araba motor agirligi önde araba önden cekiyor daha iyi falan🤣🤣. arkadan cekisli arabalarda aktarim organlari arkaya kadar uzadigi icin kilo dagilimi cok daha nizami şekilde yapılıyor. 4 ceker desen hersey degisir ama her zaman arkadan itişli daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadan itişli arabalarda her zaman daha cok emek daha cok maaliyet ve daha çok mühendislik vardır. Arkadan itişli araba önden çekişli arabaya göre DAHA İYİ YOL tutar. Önden cekisli araba daha iyi yol tutar diyenler direksiyon başına gecmemislerdir. Yukarda biri yazmis ki önden çekişli araba motor agirligi önde araba önden cekiyor daha iyi falan🤣🤣. arkadan cekisli arabalarda aktarim organlari arkaya kadar uzadigi icin kilo dagilimi cok daha nizami şekilde yapılıyor. 4 ceker desen hersey degisir ama her zaman arkadan itişli daha iyidir
Hocam ozaman neden bütün yeni nesil araclar önden çekişli onu anlamadım bmw Mercedes gibi markalar hariç işte egea megan 4 ford focus skoda Octavia suber flan neden hep önden itişli onu anlayamadım

eneskaya6

80+ Silver
Hocam ozaman neden bütün yeni nesil araclar önden çekişli onu anlamadım bmw Mercedes gibi markalar hariç işte egea megan 4 ford focus skoda Octavia suber flan neden hep önden itişli onu anlayamadım
daha fazla mühendislik daha fazla maliyet. premium ya da spor araclarda olur arkadan itiş. senin saydiklarin F/P araclar

Golf 4 R32

80+ Silver
Her sokakta yanlayacak mısınız? Hayırsa önden çekiş almamak için hiçbir sebep yoktur. 👍🏻

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet
Tr deki arabalarin ilanlarin cogu onden cekisli zaten kardsm

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eğlence bakımından arkadan itişli çok daha eğlenceli ancak güvenlik bakımından özellikle bayır yukarı yollarda önden çekişli daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Top Bottom