reznov 80+ Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 65 25 Ocak 2026 #1 Nasıl çözülür bu ya OneDrive saçmalığından kurtulayım dedim
F falan filan inter milan 80+ Silver Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 2,106 Reaksiyon skoru 1,429 25 Ocak 2026 #2 yani onedrivei silmissiniz ardindan onedrive dosyasina girememekten yakiniyorsunuz..
Shyankh 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,726 Reaksiyon skoru 1,024 25 Ocak 2026 #3 Aslında masaüstü, "C:\Users\yusuf\Masaüstü" konumundadır, senin erişmeye çalıştığın yer OneDrive içinde yedeklenmiş Masaüstü konumu.
Aslında masaüstü, "C:\Users\yusuf\Masaüstü" konumundadır, senin erişmeye çalıştığın yer OneDrive içinde yedeklenmiş Masaüstü konumu.
reznov 80+ Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 65 25 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 falan filan inter milan yazmış: yani onedrivei silmissiniz ardindan onedrive dosyasina girememekten yakiniyorsunuz.. Devamı için tıklayın... hayır hatadan yakınıyorum , hatanın çözümü nedir çıkıp duruyor çünkü başlık ters olmuş biraz
falan filan inter milan yazmış: yani onedrivei silmissiniz ardindan onedrive dosyasina girememekten yakiniyorsunuz.. Devamı için tıklayın... hayır hatadan yakınıyorum , hatanın çözümü nedir çıkıp duruyor çünkü başlık ters olmuş biraz
F falan filan inter milan 80+ Silver Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 2,106 Reaksiyon skoru 1,429 25 Ocak 2026 #5 reznov yazmış: hayır hatadan yakınıyorum , hatanın çözümü nedir çıkıp duruyor çünkü başlık ters olmuş biraz Devamı için tıklayın... hocam siz onedrivei silmissiniz onedrive yedegine ulasmaya calisiyorsunuz siz masaustune direkt kullanicilardan gireceksiniz.
reznov yazmış: hayır hatadan yakınıyorum , hatanın çözümü nedir çıkıp duruyor çünkü başlık ters olmuş biraz Devamı için tıklayın... hocam siz onedrivei silmissiniz onedrive yedegine ulasmaya calisiyorsunuz siz masaustune direkt kullanicilardan gireceksiniz.